Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bling,bling ). Cele mai luminoase loganuri

Comment

• nea Fane de unde ai facut rost de aia cu DACIA?

Laure ca zici baiete stai la caldura?
      Last edited by cioalcal; 28 October 2010, 10:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Multumesc mult lui Fane-CL pentru bascule! Saptamana viitoare sa fac rost de cativa macanei pentru manopera si sa le schimb!
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Originally posted by Laur-ZCL- View Post
          Fane astea sunt pt tine
          Arata mai bine pe viu decat in poze

Originally posted by cioalcal View Post
          nea Fane de unde ai facut rost de aia cu DACIA?
          Din Vitan am luat-o.

Originally posted by Gusi View Post
          Multumesc mult lui Fane-CL pentru bascule! Saptamana viitoare sa fac rost de cativa macanei pentru manopera si sa le schimb!
          Pentru putin, totusi cred ca mai bine le schimbi in primavara.
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• nenea fane sa traiesti, tuh esti cu MAN-u ala alb cu laptele dupa el?
            sigpic

Comment

• Da, eu sunt sau colegul meu, lucram cu schimbul. Ti-am vazut masina acolo la statia de betoane, ai revenit la firma aia?
              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• da, si am trecut unu pe langa altu, dar numai dupaia mi-am adus aminte ca esti tu hai sa traiesti si numa drumuri bune sa ai
                ne m-ai vedem noi
                sigpic

Comment

• @alx1978 -Poti sa pui pozele, am aflat chiar de la el despre ce era vorba. Era sa vina la vale, noroc ca i-a tinut frana de mana!

Comment

• nea Fane CL eu zic celor ce nu vin la intalniri sa li se ia stikere le parerea mea sincer

eu mi am lasat sotia singura in casa ca sa vin la intalnire si am stat pana la sfarsit daca eu cu sotie am putut dsa vin altii............ sincer nea Fane CL
                    Last edited by cioalcal; 1 November 2010, 00:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da sa stii....ai mare dreptate cioalcal,un vot pentru tine

Comment

• cioalcal - nu comenta ca nici nu stiai de LOGAN CLUB cand ti-ai pus stikeru la mai pus si stramb paul
                        Logan PH2 - 1.6,16v
                        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Bine zici bai Laureeee!Fii rau ca doar ai 5*...

Comment

• danutz,nu e rautacios...e doar realist

Comment

• eu zic ca stiam daia mi am si luat logan pentru ca am vrut sa fiu membru Logan Club iar stikerul era doar ceva provizoriu tebuia sa fie ceva acolo nu?nu fii rau ca eu sunt bland

Comment

• Mda! Vine frigul si tre' sa va incalziti! Nu prea tare insa, ca va incingeti!
                                @Fane-CL: Azi dimineata am fost la o pravalie sa cumpar ceva la firma si ma suna Sebastian, cica vazuse masina. Parca imi amintesc de el, n-a fost de cateva ori pe la intalniri?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google