Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Gusi-pana la urma Egiptul s-a transformat in....Bran, vreau sa spun ca pana la urma nu m-a lasat inima sa nu il iau cu mine.Dar oricum o poza cu Branul intr-o piramida am gasit.O sa o postez cand o gasesc ca am facut cam multe poze.Toate cele bune tuturor.

Comment

• @EDW- Eu am incercat sa-ti respect...anonimatul,cu Egiptul. Foarte bine ca l-ati luat si pe Edi, sa vada si el din frumusetile patriei. Distractie frumoasa pe mai departe!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Multumesc mult Gusi. Am vayut pe traseu vreo 4 membri LOGAN CLUB din diferite zone ale tarii.

Comment

• Gata si cu plimbarea la munte , am venit si eu din concediu .Va salut pe toti!

LA MULTI ANI tuturor ce isi sarbatoresc ziua numelui, multa sanatate, fericire tot ce va doriti sa se indeplineasca.Petrecere frumoasa.
          Last edited by EDW; 15 August 2010, 09:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salutare colegii sper la un ajutor din partea voastra http://www.loganclub.ro/forum/campio...10-t24921.html Laur multumesc de vot sper sa ma voteze si ceilanti calaraseni.Bafta!!!
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• @NASU- Ziceai la Intalniri ca vrei sa te duci la o plaja la Podul 4. Ai grija cu cel mic, apa s-a mai racit si cred ca el o sa vrea doar baie!

Comment

• salut..ma puteti ajuta si pe mine in legatura cu niste informatii despre cum se monteaza plasa in locul grilei de pe bara fata?am gasit ceva pe youtube in legatura cu demontarea barii dar nush cum se prinde si restu...si am mai gasit si aici pe forum ceva dar destul de vag...app stiti cumva daca are plasa la frati si cat costa daca da?

Comment

• @Fane-CL:Foarte frumoase ledurile alea. La My Ride a si sarit lumea pe tine, vor si ei
                  A, aveai dreptate, ai auzit bine cu YPY. I-am vazut azi masina, si-a scos sticker-ul ala cu alde Tunning-nu-stiu-cum si si-a pus iarasi Logan Club..

Comment

• Sa zicem ca YPY a avut o perioada de ratacire, ceva de moment... sper sa inceapa sa vina din nou la intalniri.
                    A, era sa uit.. vodka aia cu ardei de la Vis e crima... declar razboi ficatului
                    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• La 100 lei sticla cred si eu,ai mai luat si 2 sticle
                      Logan PH2 - 1.6,16v
                      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Am fost de dimineata cu Mitza la doctor si cica are probleme cu ambele bascule Acum sa vad ce-i fac...Saptamana asta sa-i schimb distributia si ramane in stand-by cu basculele...

Comment

• Lasa ca se face. Cand am mers cu masina ta nu mi s-a parut ca ar avea probleme prea mari.
                          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @Kostache- Costele, dar tare secretos mai esti! Am aflat ca ai avut si tu ceva probleme la masina dar le-ai rezolvat. Speram ca n-a fost ceva grav
                            In alta ordine de idei, astazi ne-am intalnit cu Danutz(BDM) si cu...Achim! Parca l-am mai vazut candva pe baiatul asta

Comment

• La Tulcea si de vreo doua ori in parcare la BCR........Circotasule!

Comment

• danutze tu nu mai vi ma la intalniri?
                                Logan PH2 - 1.6,16v
                                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google