Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pe Sebastian il vedeti mai des in zona 5 Calarasi(sef de carucior),e tatic omul,s-ia schimbat si jobul,are o scuza La intilniri vine cine vrea si cine poate,daca s-ar da ceva moca la fiecare intilnire(gen Tulcea) cred ca am umple parcarea de la Pic in fiecare duminica

Comment

• Originally posted by danutz View Post
      La intilniri vine cine vrea si cine poate
      Perfect adevarat!
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• danutz - daca era cu cadouri nu aveai timp sa citesti pe forum ce scria fiecare

Vezi cu cafeaua aceea ca nu te-am uitat
        Logan PH2 - 1.6,16v
        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• stie cineva cumva daca sunt obligatorii anvelopele de iarna si pentru noi?

Comment

• @CristYPY -Bineinteles! Credeai ca tocmai pe noi ne uita guvernantii?
            LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Articol din ziarul Adevarul Schimbarea cauciucurilor de vară cu cele de iarnă, atunci când condiţiile meteo o impun, este obligatorie doar pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.
              Potrivit comisarului-şef Costin Tătuc de la Direcţia Rutieră, „conducătorii de camioane sunt însă obligaţi să aibă anvelope conforme cu anotimpul rece, dacă circulă în condiţii de polei sau gheaţă". Altfel, aceştia pot primi amenzi cuprinse între 540 şi 1.200 de lei.
              ÃŽn urmă cu două săptămâni, Ministerul Transporturilor a hotărât ca, de la 1 noiembrie, toate maşinile care transportă mărfuri sau persoane şi nu sunt echipate cu anvelope de iarnă să primească sancţiuni usturătoare.
              ÃŽn cazul în care transportatorii blochează circulaţia ori rămân înzăpeziţi din cauza dotăriilor necorespunzătoare, aceştia vor plăti atât amenda, cât şi tractarea.
              ÃŽn cazul autoturismelor, montarea anvelopelor pentru sezonul rece este doar o recomandare. „Cauciucurile de vară se schimbă, potrivit recomandărilor tehnice, atunci când temperatura scade sub 7 grade, mai multe zile", a mai explicat Tătuc.
              „Este recomandat să fie schimbate cauciucurile chiar dacă nu ninge sau nu este polei pe carosabil, dar este foarte frig afară, deoarece anvelopele de vară devin rigide, aderenţa la asfalt este mult mai mică, iar eficienţa frânării este foarte scăzută", a mai spus comisarul-şef.
              Deci pina trece legea de parlament si pina este publicata in monitorul oficial la turisme anvelopele de iarna sint optionale

Comment

• exact aceal lucru il stiam si eu Danutz...deci se confirma nu e obligatoriu...

Comment

• sall ! vreau si eu link pentru my ride-ul lu' ypy pls!
                  sigpic

Comment

• Comment

• @Danutz, CristYPY- Uitati aici ce zice doamna Boagiu despre anvelopele de iarna obligatorii la cam toate autovehiculele...Acu' nu ca i-as crede pe guvernanti, dar din experienta am vazut ca ceea ce ne costa, se aplica...

Comment

• Va asteptam si pe voi , la un nou eveniment http://www.loganclub.ro/forum/3_oper...2.html?t=27922

sigpic

Comment

• Eu o sa vin probabil sambata, ce ziceti, se mai baga careva?
                          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @Fane-CL: Am vorbit astazi la intalnire.Deocamdata Laur-ZCL e al doilea pe lista.

Comment

• Si eu prezent la Tulcea
                              Logan PH2 - 1.6,16v
                              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• uhuuu... haideti poate veniti mai multi

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google