Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La multi ani GIGI azi vin pe la tine sa faci cinste
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Stiu Laure ca am de pierdut, ca as fi vrut sa ma bag si eu la concurs, dar nu am ce face.

Comment

• La multi ani gigi

Comment

• @Cioalcal- Ce faci omule? Credeam ca ai ratacit adresa forumului! Noutati ceva la masinuta?
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• sa traiti inca nu sa ratacit dar serviciul asta.......stiiti cum e NASPA
            cine o mai fi inventat si munca????

momentan nimic nou doar ca schimbat bara am pus o la loc pe cea originala si la fel ca la cea de brek i am taiat grila si am inlociut o cu plasa

speram ca saptamana asta sa mearga mai bine si sa mai adaugam ceva macar un difuzor la bara spate
            Last edited by cioalcal; 12 November 2010, 22:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• La Multi Ani Dextere!Daia ai mers pe burta saptamina asta..........Luni la 08,00 sint la tine!

Comment

• @Danutz-Dane, pai si tu ne-ai cam ocolit zilele astea. Rar te mai vede omul..

Comment

• la multi ani gigele

Comment

• Am fost plecat mai tot timpul dar cu Dexterul am vorbit la telefon si nu a zis nimic banditul

Comment

• baieti imi cer scuze ca v-am incurcat , dar evenimentul sa anulat din diverse motive , mai ales lipsa comunicarii cu star service , azi fiind duminica il voi anula de acum ca sa va puteti face alte planuri , nu are rost sa va tin incurcati.
                      mii de scuze...

sigpic

Comment

• Va mulţumesc pentru urări.

Comment

• La Multi Ani Gigi! Sa fii sanatos!
                          Salutari clubului!

Comment

• hehehe. ca pe valurile marii , am stat din nou la discutii cu cei de la Star Service si :
                            Revin cu vesti bun , evenimentu se va tine pentru ziua de sambata.

In cursul zilei de azi voi afisa si programul ceva mai simplist...

8:00 – Adunarea si organizarea in parcare
                            9:00 – Inceperea programului.
                            1. Schimbatu rotii in viteza (9:00 - 10:30)
                            2. Proba indemanare cu masinile noastre (11:00 - 14:00)
                            3. Pauza (masa-gratar) 14:30-15:30
                            4. Proba parcare laterala intre 2jaloane (ceva simplu) (15:30-16:30)
                            Probabil vor mai fi si cateva chestii surpriza , adica altfel de probe sau traznai.

Haideti sa reincepem sa facem lista si sa-mi ziceti care vreti cazare pentru sambata noapte.
                            Pretul pentru cazare va fi de maxim 50 Ron pe persoana ! In functie de cati vor dorii cazare va fi pretul mai mic.

sigpic

Comment

• MIERCURI SEARA E DEADLINE!!!
                              Deci astept sa va mai treceti pe lista care si cum mai doriti cazare si astept PM-uri cu revizile(nr telefon , motorizare , nume prenume , numar inmatriculare si ce aveti de facut)

sigpic

Comment

• @Fane-CL: De ce nu spui de filmuletele pe care le ai pe YouTube? Noroc ca te-am cautat pe acolo!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google