Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by cioalcal View Post
    iti trebuie un releu cu 5 pini cu tot cu soclu si restu e usor
    Puteam sa jur ca merge si releu cu 4 pini, da' daca zici tu inseamna ca asa e
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• merge si cu patru dar ala cu 5 pini are prinderea de metal

Comment

• @Fane-CL: Fanele, nu cred ca ai dreptate! Tu n-ai mai facut din alea de mult, de vreo saptamana
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• fara prindere nu merge?
          sau fara soclu?

Comment

• pai nu stiu merge?eu am pus releu cu 5 pini cu tot cu soclu pentru ca asa am vazut la Streulea
            Last edited by Fane; 14 December 2010, 06:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pai si de unde fac rost de releu( cumpar ) sau cum daca e sa il am pana duminica
              LOGAN 1.4 MPI

Comment

• il cumperi de la „Frati” sau de la ”Mecantu”sau de unde vrei

Comment

• aha o sa ma duc sa il cumpar si trebuie sa iau si niste fir nu ?

am cumparat tot ce imi trebuie si un fir dar nush deca e destul de gros e de 1.5 parca trebuie mai gros
                  Last edited by daniel92; 15 December 2010, 14:03. Reason: Automerged Doublepost
                  LOGAN 1.4 MPI

Comment

• sa vii maine sau zilele astea sa iti fac si la stergatoare daca vrei

Comment

• Cum se vede cu farurile alea noi, domnu' ?
                      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• se vad bine numai ca acum nu stiu cum bate lunga ca nu am avut cum sa vad daca megea numai unu mi sa parut ca bate in jos lunga dar scurta e bine oricum vreau sa le desfac azi ca sa facem angel ayes ul ala sa mearga daca ala a putut sa le desfaca voi putea si eu te astept sa ma suni sa ne intalnim multumesc mult

Comment

• o sa vin azi te sun eu cand e
                          LOGAN 1.4 MPI

Comment

• am fost azi intr-o fuga de la munca de am reglat farurie la „grecu„si acum se ved super bat forte bine ele erau prea in jos bate in botul masini

Comment

• aha asa batea si ale mele si cand mi le-a reglat ala ii orbea pe majoritate si leam reglat eu si acuma bat bine . bate mai in fata nu mai bate in botu la masina
                              LOGAN 1.4 MPI

Comment

• vad eu dimineata ca ma duc la buc sper sa bata bine si daca ii orbeste asta e

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google