Ieri a fost ziua de nastere a colegului nostru StefanSRT! Sanatate, Fanica, noroc si sa ai parte doar de bucurii, impreuna cu familia! LA MULTI ANI!
Discutii generale
Collapse
X
-
va salut domnii mei ,vreau sa va deranjez cu o intrebare.......... aveti cunostinte despre inmatriculatul in BG? ceva relatii? un cost?vreau sa inmatriculez masinuta din avatar ,,urgent dar nu la tepari , ma puteti ajuta?
Comment
-
Cateva pareri dupa resoftarea facuta de Fane-CL:
Sambata am plecat la tara, mers cu 40-50 km/ora pana la Manastirea, dupa aia 60 in localitate, 80-90 afara. Consum mediu pana la Cascioarele 6,5l/%, 3 persoane plus cca 50 kg bagaje.
La intoarcere, 7 l/%, mers cu 70-90 km/ora, 4 persoane si peste 250 kg bagaje.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Colegilor din LC Calarasi
De Craciun este timpul cand ne facem putin ragaz si uitam de gandurile care ne incarca tot anul, e timpul cand lumea viseaza, spera si crede ca nimic nu e imposibil, e timpul cand dorim sa uitam de griji si suparari, sa iertam si sa iubim, sa ne amintim unii de altii si ca nu suntem niciodata singuri si mai ales in acest club
Fie ca sarbatoarea Craciunului sa se rasfranga asupra familiilor voastre, a tuturor celor dragi voua si sa va umple sufletele de sarbatoare.
Craciun Fericit si La multi ani !Attached FilesLast edited by Fane; 23 December 2010, 23:25.Loganist far'de Logan
Comment
-
salutare baietii
marti(21.12.10) am salutat un coleg , eram in fata la COMCEH ,treceam strada "neregulamentar" eram imbracat in negru,am salutat un coleg cu un logan rosu ZCL sau ceva de genu parca avea numerele cu barile vopsite in culoarea caroseriei , m-a salutat si el dar nu stia cine sunt )
p.s saptamanal o sa vin la calarasi
Sarbatori fericite , un Craciun calduros alaturi de cei dragi va dorescIts just a car ...
Comment
Comment