@cioalcal- Sefu', tu ai rotile pe spate mai mici? Sau sunt anvelope diferite?
Discutii generale
Collapse
X
-
18,19 ianuariel nu se cumpara benzina Protestul de la benzinarii trebuie sa CONTINUE! Asa ca romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere si sa-i facem sa vada ce inseamna sa PIARDA BANI! Fiti solidari cu noi si in zilele de 17, 18 si 19 Ianuarie 2011 NU ALIMENTATI , NU INTRATI IN NICIO BENZINARI! Mergem cu mijloacele de transport in comun,cu bicicltele sau pe jos dar NU MAI ALIMENTATI MASINILE pt a nu le mai umple buzunarele! Dtati va rog mai departe acest mesaj pt ca nu esti singurul sofer care il citeste, mai sunt si altii ca tine,ca mine! Va multumim pt suportLOGAN 1.4 MPI
Comment
-
@Daniel92- Am primit si eu un SMS cu acelasi text. Ideea e ca nu stiu cat ii va sensibiliza aceasta actiune pe negustorii de combustibil. Daca noi consumam intr-una, normal ca ei pot mari preturile spre infinit..LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
mda asa ar trebuii sa faca dar e mult de munca ca sa faca chestia asta
am inteles ca pot sa ma duc la condoru sa imi ceruiesc masina si sa imi puna dalea la roti acolo plasticuri dalea sa nu mai sara vopseaua . acuma nush daca e bine sa o ceruies , au auzica ca la caldura mai mare imi curge din usi ceara sau ceva de genu . a mai afacut cineva asa ceva .LOGAN 1.4 MPI
Comment
-
@Daniel92- Da, eu, Fane-CL, Gigi_Tudorake..Trebuie doar sa astupi "gaurile"prin care iti baga ei ceara cu hartie igienica sau servetele, vreo jumatate de ora, pana se intareste ceara. Sau poate nici macar jumatate de ora, ca acum e mai rece afara.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by daniel92 View Postmda asa ar trebuii sa faca dar e mult de munca ca sa faca chestia asta
am inteles ca pot sa ma duc la condoru sa imi ceruiesc masina si sa imi puna dalea la roti acolo plasticuri dalea sa nu mai sara vopseaua . acuma nush daca e bine sa o ceruies , au auzica ca la caldura mai mare imi curge din usi ceara sau ceva de genu . a mai afacut cineva asa ceva .
Comment
Comment