Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @cioalcal- Sefu', tu ai rotile pe spate mai mici? Sau sunt anvelope diferite?
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• cu siguranta is mai mici

Comment

• da sunt diferite sunt acelasi diametru dar pe fata sunt de iarna si pe spate de vara dar numai ca sunt tocite maxim

Comment

• 18,19 ianuariel nu se cumpara benzina Protestul de la benzinarii trebuie sa CONTINUE! Asa ca romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere si sa-i facem sa vada ce inseamna sa PIARDA BANI! Fiti solidari cu noi si in zilele de 17, 18 si 19 Ianuarie 2011 NU ALIMENTATI , NU INTRATI IN NICIO BENZINARI! Mergem cu mijloacele de transport in comun,cu bicicltele sau pe jos dar NU MAI ALIMENTATI MASINILE pt a nu le mai umple buzunarele! Dtati va rog mai departe acest mesaj pt ca nu esti singurul sofer care il citeste, mai sunt si altii ca tine,ca mine! Va multumim pt suport
          LOGAN 1.4 MPI

Comment

• @Daniel92- Am primit si eu un SMS cu acelasi text. Ideea e ca nu stiu cat ii va sensibiliza aceasta actiune pe negustorii de combustibil. Daca noi consumam intr-una, normal ca ei pot mari preturile spre infinit..

Comment

• dupa aproape 20 ani de deplasare cu autoturismul,mie unul imi vine greu sa circul perpedes.

Comment

• @Rusu_Petre- E vorba doar sa nu alimentam in zilele de 17,18 si 19 ianuarie, adica luni, marti si miercuri. Mergem duminica si facem rezervorul full

Comment

• si crezi ca se induioseaza dalde EWING

Comment

• asa o sa fac eu ma duc duminica si imi bag benzina mai multa pt ca marti plec la bucuresti si sa am acolo benzina mai multa
                    LOGAN 1.4 MPI

Comment

• normal comform protestului ar trebui ca in aceste zile sa nu se prmita circulatia pe drumurile natinale.

Comment

• mda asa ar trebuii sa faca dar e mult de munca ca sa faca chestia asta

am inteles ca pot sa ma duc la condoru sa imi ceruiesc masina si sa imi puna dalea la roti acolo plasticuri dalea sa nu mai sara vopseaua . acuma nush daca e bine sa o ceruies , au auzica ca la caldura mai mare imi curge din usi ceara sau ceva de genu . a mai afacut cineva asa ceva .
                        Last edited by daniel92; 12 January 2011, 22:02. Reason: Automerged Doublepost
                        LOGAN 1.4 MPI

Comment

• dute fara frica dar nu stiu daca mai face
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• @Daniel92- Da, eu, Fane-CL, Gigi_Tudorake..Trebuie doar sa astupi "gaurile"prin care iti baga ei ceara cu hartie igienica sau servetele, vreo jumatate de ora, pana se intareste ceara. Sau poate nici macar jumatate de ora, ca acum e mai rece afara.

Comment

• Originally posted by daniel92 View Post
                              mda asa ar trebuii sa faca dar e mult de munca ca sa faca chestia asta

am inteles ca pot sa ma duc la condoru sa imi ceruiesc masina si sa imi puna dalea la roti acolo plasticuri dalea sa nu mai sara vopseaua . acuma nush daca e bine sa o ceruies , au auzica ca la caldura mai mare imi curge din usi ceara sau ceva de genu . a mai afacut cineva asa ceva .
                              Am bagat si eu ceara asta vara, a curs un pic si gata.. sa ai niste scotch dinala de hartie la tine sa astupi gaurile de pe marginea de jos a usilor, dupa 2 zile le dai jos si gata.
                              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Cat costa ceruirea asta?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google