Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La masinile fabricate pana in 2006, nu stiu exact luna, a fost gratuit. Ne spune Daniel maine cat l-a costat...
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Ia cititi aici una tare! Sa intelegem ca masinile Primariei merg si-si fac plinul la Silistra? Ca asa zice, ca nu mai alimenteaza in tara!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• cred ca cei de la primarie au gratuitate la bac ca sa alimenteze in bulgaria

Comment

• in ritmul asta si noi vom merge pentru a alimenta si nu numai nu se intrevede nici un viitor cu ai-nostri

Comment

• o sa ma duc sa vad daca ma costa ceva sau e gratis dar pana acuma nu am avut timp sa dau o fuga pana acolo cred ca maine ma duc .
            LOGAN 1.4 MPI

Comment

• cit costa benzina la vecini?

Comment

• foarte buna intrebarea poate stie cine va pretul si poate chiar organizam o expeditie pana la ei pentru a alimenta ca semn de protest oricum ar trebui sa fie mai mic fata de al nostru

am cautat pe net pretul benzinei la bulgari nu am gasit nimic exact dar peste tot se vorbea ca ar fi unde va in jurul la 1euro adica in jur de vreo 2leva dar nimic suta la suta
                Last edited by cioalcal; 14 January 2011, 19:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• In vara era cam la fel pretul, mici diferente.

Comment

• laure , nea_fane si care mai areti pe acolo unde ati plecat in seara asta cand am ajuns si eu acolo la protes ca nu vam mai gasit
                    LOGAN 1.4 MPI

Comment

• la un suc....
                      Logan PH2 - 1.6,16v
                      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Aha noi am fost si la petrom in partea aia lalta
                        LOGAN 1.4 MPI

Comment

• Si ce ati facut
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• am stat si pe acolo ceva timp si am plecat am ocupat toate pompele nu am lasat pe nimeni sa bage facea cate uni figuri dar au plecat politia si ei pacolo se uita la noi )
                            LOGAN 1.4 MPI

Comment

• Eu am fost la Petrom pe Sloboziei sa alimentez si sa-l plimb pe cumnatul I-am aratat Calarasiul pe ceatza..Apropos, imi place cum lumineaza proiectoarele pe ceatza, cu folia aia galbena!
                              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• aha pai pe la ce ora ati fost ca noi am fost pe la 7 asa am plecat toti aia de la petrom combonat pe varianta in partea aia
                                LOGAN 1.4 MPI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google