@Gusi-M-ai lamurit cred ca o sa ii bag trei litri si asta e, acum timp si chef sa am sa le schimb.Mersi !
Discutii generale
Collapse
X
-
O sa va rog sa intrati din nou in "Groups/ Logan Club Calarasi/ Intra in grup" , am hotarat sa sterg toti utilizatorii, cum am discutat si azi la intalnire, sa vedem si noi care sunt membrii activi.Last edited by Fane; 20 March 2011, 22:27.
Comment
-
-
-
Vineri si sambata la reprezentanta Opel de pe Sloboziei e un fel de operatiune "Porti deschise". M-am intalnit seara asta cu un vecin care lucreaza acolo si cica suntem invitati si noi loganistii L-am intrebat: "De ce? Vreti sa-l faceti invidios pe Brisan?"
@ Laur-ZCL- A venit sapca aia pe care am castigat-o. E rosie!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@mishake - E un atelier in spate la Ardeleanu, cel care repara televizoare, daca-l stii, pe strada Zavoiului. E un mic complex cu reparatii televizoare, coafor si alimentara si in spate e un sir de garaje. Intr-unul din ele e o firma care se ocupa de reparat parbrize/ciobituri etc.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment