Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Folia cea mai buna este aia verde,vezi ca are peste linia de cale ferata la Univers T eu de acolo am luat in ultimii ani si la pret bun, acum nu am fost sa vad ca mai dureaza putin da trebuie sa iau si eu.

Comment

• se gasesc la magazinele de mase plastice oriunde

Comment

• @Marin_Piriu, LEON'S, Laur-ZCL- Gata am dat de ea! Cel mai bun pret este la ala peste linie! Multumesc!
        P.S.Laure, n-am cum s-al fac pe beton. E pentru cumnatul, ca el e mosier
        LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• @Gusi multumesc pentru informarea cu cel mai bun pret la folie deoarece in curand trebuie sa cumpar si eu .

Comment

• Laure cat e la condoru sa reglezi unghiu de fuga
            LOGAN 1.4 MPI

Comment

• Suna-ma si vb
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• masini de legenda

Mesaj pentru prietenul Kostache: am facut rost de nr.1, 2 si 3 din colectia "Masini de legenda". Cineva acolo sus tzine cu tine. Nr.1 l-am gasit printr-un mare noroc. Baftosule!
                ...
                Acuma sa gasim o metoda sa ma inneci in bere!

Si nu uita - ne vedem in finala!!!
                Attached Files

Comment

• @Gl_mmm- stiam ca sunt un mare norocos si sa te pregatesti de bere ca are sa curga in valuri peste tine si ai mare grija ca ne vedem in finala sa te antrenezi ca am sa te rup cu bataia( era o gluma dar doar pina intru in posesia masinutelor )

Comment

• o solutie!! la masina de serviciu (logan)nu mai arata benzina si nici nu pot sa verific cu acel buton cat mai este in rezervor. ce este devina? pompa de benzina sau afisajul electronic? sau ce poate fii??

Comment

• E sonda defecta, sau ceva fir intrerupt, afisajul n-are nici o vina.
                      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Originally posted by kostache View Post
                        @Gl_mmm- stiam ca sunt un mare norocos si sa te pregatesti de bere ca are sa curga in valuri peste tine si ai mare grija ca ne vedem in finala sa te antrenezi ca am sa te rup cu bataia( era o gluma dar doar pina intru in posesia masinutelor )
                        Am uitat sa-ti spun ca de la ultima noastra intalnire ma antrenez intr-una! Intr-una, auzi? Flotari, alergari, abdomene, halbere, sticlism, tot! Exact ca Rocky in film. N-ai nicio sansa, auzi! Esti mancat, distrus, nimicit! Poate n-ai auzit de Perversii ... te fac din orice pozitie frate! Pfoai ce m-a 'nervat asta frateeeeee
                        ...
                        'See ya in da final!

.
                        PS Sa spunem totusi pentru cine crede ca vorbim serios, ca totul este caterinca! Mai putin faza cu berea si cu masinutele.

Comment

• unde putem urmari concursul?

Comment

• laure maine daca vii prin oras da-mi un tar sa imi spui cum sa fac acolo cu statia pe 2 canale .
                            LOGAN 1.4 MPI

Comment

• mai tarziu vin in ors
                              Logan PH2 - 1.6,16v
                              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• aha bn ma suni
                                LOGAN 1.4 MPI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF