Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ia legatura cu fane iti pot da numarul de tel daca esti interesat cred ca te poate ajuta

Comment

• ai verificat toate sigurantele ?
      LOGAN 1.4 MPI

Comment

• Verifica bateria si senzorul de la volanta.

Comment

• Salutare,
          Este cineva în Călărași/Slobozia care poate schimba lumina de la display la un MP3, dar cu față detașabilă?
          Acum este albastră cu caracterele albe și mă interesează să o fac pe portocaliul bordului sau eventual pe alb, dacă mă decid să schimb și luminițele din bord.
          Modelul este Panasonic CQ-C1325N.
          Mulțumesc.
          Last edited by brutus1789; 5 December 2011, 17:30.

Comment

• Trebuie vazut ce leduri sunt acolo, in principiu te pot ajuta eu. Mai bine faci bordul si consola pe albastru/ alb si se asorteaza cu radioul.
            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• S-a notat.
              Mulțumesc.

Comment

• Originally posted by Fane View Post
                Trebuie vazut ce leduri sunt acolo, in principiu te pot ajuta eu. Mai bine faci bordul si consola pe albastru/ alb si se asorteaza cu radioul.
                salutare! sunt nou pe forum si as dori sa te intreb cam cat ar costa schimbarea luminilor(albastru/alb) in bord, la un logan ph2.
                multumesc!

L.E. Completeaza, te rog, locatia. Multumesc.
                Last edited by Fane; 6 December 2011, 19:51.

Comment

• salutare , daca ma puteti ajuta care din dumneavoastra are montat pe logan dispozitiv de reducera consumului de carburant ceva pe cimp magtetic spargerea moleculelor de carburant si reducerea consumului, doresc sami achizitionez si nu stiu ce sa fac .VA MULTUMESC.

Comment

• @CL02YSA- Mariane, nu cred ca cineva din Calarasi are asa ceva montat pe Logan. Poate prin tara, eventual prin Bucuresti, desi n-am auzit...
                    @Rusu_Petre- LA MULTI ANI! Sanatate maxima si vremuri mai bune!
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• La multi ani!

Comment

• La multi ani la multa sanatate,tot ce iti doresti sa se indeplineasca.SA TRAIESTI NEAPARAT!

Comment

• La multi ani domnul Rusu.

Comment

• Eu nu cred în astfel de «chestii» și nu aș pune.
                            Din experimentele unor oameni cu credibilitate, s-a tras concluzia ca de multe ori consumul crește sau este doar efectul placebo...

Originally posted by cl 02 ysa View Post
                            salutare , daca ma puteti ajuta care din dumneavoastra are montat pe logan dispozitiv de reducera consumului de carburant ceva pe cimp magtetic spargerea moleculelor de carburant si reducerea consumului, doresc sami achizitionez si nu stiu ce sa fac .VA MULTUMESC.

Comment

• de acord cu brutus
                              LOGAN 1.4 MPI

Comment

• va multumesc tuturor pentru urari.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google