If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asa e, uitasem, da' buba pe care mi-a facut-o bricheta lui Andrei nu pot s-o uit
@gusi-vezi daca n-ai gasit scara mai inainte, au inceput ploile si nu mai poti sa urci pe acoperis
@Fane-CL- Ploaia mai tine o zi-doua si o rezolvam! Cu...acoperisul! Problema ailalta ramane pe constiinta: dupa ce ti-am fumat tigarile, te-am lasat si fara...linguritza!
LA MULTI ANI, Marian! Multa sanatate si bucurii ii uram colegului nostru Marian( CL 02 YSA) !
Last edited by Gusi; 8 September 2009, 08:53.
Reason: Automerged Doublepost
Primul loganist al tarii a venit sa planga la Calarasi.... foarte tare!
@dexter-trebuia sa mergi in centru si sa-l intrebi pe dom'Traian daca vrea cumva sa-i schimbi ledurile in bord, o plafoniera, ceva...
@AndreiMNO- S-a marcat!
@Fane-CL- Cum aveau aia de la Timisoara si Sibiu stickeru' pentru cei care n-aveau Logan? FAN LOGAN CLUB? Sa le facem si celor care n-au Logan, cum e prietenul lui YPY, Valentin, daca sunt amatori...
Am vorbit azi cu skandal si la ei e 5 lei stickerul, dar numai ala de pe fatza. Ala cu www. e separat, 3 lei/bucata. Deci tot la 8 lei se duce. I-am zis ca o sa iei legatura cu el, sa vezi daca poate sa faca sigla(emblema) si la ce pret.
S-a intamplat ca zilele trecute , cand a fost fetita in spital, sa nu pot sa plec si aveam nevoie de o masina...Pana la urma, am rezolvat in altfel...
Asa ca daca vreodata aveti nevoie de o masina,daca se iveste o problema urgenta, puteti sa ma sunati! Stiu cum e, de cand nu aveam masina!..Si nu aveam la ce sa apelez.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment