me to.merge
Discutii generale
Collapse
X
-
Pana acum 6 insi! Sotia mea zice-ce va luati de banii astia? Poate tigari, ca nici de benzina nu va ajunge pana va vine iar randul
Ieri mi s-a ars faza scurta la farul din dreapta si mi-a schimbat Gigi becul, iar dupa aia si-a facut ambreiajul, l-a gresat frumos. De drag acum sa-l calci nu mai zici ca mergi cu u650LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
7 cu mine. O sa vin si eu duminica.Last edited by maryus_frt01; 20 October 2009, 21:42.... restu' e logan
Comment
-
@Fane-CL- Cand mai ai ocazia sa intri, zi cum e cu Windows 7. Deocamdata mi se pare super.A gasit si ultimele drivere ptr.placa audio si se aude brici, Cred ca-mi trebuie vreo 3-4 zile sa-i dibuiesc tot meniulLOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
O,lume noua! Salut! Cataline, abia de ieri am instalat 7. Imprimanta am, dar am bagat-o la cutie de vreo 2 luni, ca nu mai are toner si nici bani nu sunt... N-am incercat sa vad daca merge cu 7, dar sunt convins ca in scurt timp o sa apara toate driverele necesare.
Tu ce mai faci? Acum sa stii ca poti veni daca vrei, in fiecare duminica la 15 trecute fix ne intalnim la Zoo.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment