Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut, ca sa mearga imprimanta in windows 7 trebuie sa instalati windows xp mode.

Comment

• Vrea si eu baieti daca ma ajuta-ti cu o emblema pe parbriz si una cu situl pe luneta pentru promovare.vin si eu duminica.

Comment

• te asteptam duminica

Comment

• @Fane-CL: Ai aparatul de fotografiat la tine? Azi am spalat masina si sa-i fac o poza-doua, ca pana luna viitoare nu mai vede apa si sapun
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• dar cu jocul ala nu se mai aude nimic...

Comment

• Hai bre, lasati-o cu jocul...Daca vroiati, il incepeam deja..Il trecem la "actiuni verbale". Noi si guvernul

Comment

• nu putem incepe ca nu sunt oamenii hotarati. oricum duminica trecuta din cati trebuia sa fim erau doar vreo 4 doritori

Comment

• @Cikmel: Umbli deghizat?! Imi da azi un flash. Ma uit:un Logan(nu bateam bine pana acolo), nu vad nici un sticker Logan Club, plec si opresc mai incolo sa iau pe cineva. Trece Mihai(AME), cu alt Logan si face cu mana. Abia atunci l-am recunoscut..

Comment

• Salut baieti ,ce mai face-ti mai ne gasim miine la 15.00 jos la zoo?

Comment

• @NASU- Sigur ca venim! Dar trebuie sa citesti la "Intalniri", adica aici

Comment

• Salutare baieti,este cine?

Am vrut sa scriu "este cineva"?

Baieti..., cine vrea geamuri albe, sau daca auziti pe cineva, le dau la schimb pentru geamuri ionizate de preferinta daca este pe nuanta neagra.astept contact.va multumesc.
                        Last edited by NASU; 3 November 2009, 19:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• ..

Dl gusi eram cu loganu unui vecin si vroiam sa va induc putin in eroare..ma chinui sa il conving sa vina la club.masina este aranjata cu bun gust si e pacat sa nu o arate si celorlalti.
                          Viata Are Prioritate ! Drive Safe !!!

Comment

• @Cikmel- Te rog nu mai spune "dl.Gusi"! Gusi este de ajuns!Multumesc!
                            p.s.Nu m-am putut abtine sa nu-i aduc aminte lui SKANDAL, duminica, despre Sibiu, cand m-a salutat cu un "Sa traiti" DE CARE NU VREAU SA AUD...
                            Last edited by Gusi; 3 November 2009, 20:27.

Comment

• @NASU- de ce nu le infoliezi pe ale tale? Avem baieti care te-ar putea ajuta- YPY, MNO, au mana buna, sa fii atent la masinile lor, si le-au infoliat singuri.
                              INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Fane eu le-as imfolia dar me ca sa nu se ia militia de mine,ce zici ar putea fi probleme?,sau apelez la un prieten daca e ceva?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google