Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Azi m-am intalnit cu aproape jumatate din club
    De dimineata cu NASU si Gusi, dupa amiaza cu YPY si nenea. Am facut stickere pentru luneta, din alea cu WWW, si niste inscrisuri ''calarasi'' de lipit pe ''L''-ul de pe parbriz. Si daca tot am fost la Paul am colantat si plafonul masinii in negru lucios
    Attached Files
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Bai,ati luat-o rau pe aratura! Avea dreptate Seba, nu sunt normali astia din Logan Club, tot timpul mesteresc cate ceva la masini!
      @Fane-CL:Sa vedem cum arata plafonul negru, cred ca e super!
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Arate bine, s-o spal si poate fac ceva poze.

Comment

• Prima operatiune de salvare din istoria Logan Club Calarasi s-a desfasurat astazi! Noul nostru coleg AXEL_RUSU a lovit un caine in zona Intim si a dat dat alarma. Eu n-am putut sa plec dar a aparut CristYPY care era in zona si l-a remorcat pana acasa! Sa speram ca radiatorul de la MCV n-a fost spart si a fost altceva...

Comment

• azi a fost o zi trista...radiatorul meu a fost avariat si a necesitat inlocuirea lui( desi eu cred ca mai mergea reparat) toata afacerea m-a costat 4 mil...dupa aceasta patanie sfatul meu este sa va feritzi de caini pe sosea ca bara de logan( cel putin la modelul meu) este fff flexibila...pe viitor am in plan s-o intaresc. MULTUMESc mult lui CristiYPY si lui Gusi pentru ajutorul acordat...raman dator;)

Comment

• @axel_rusu: Ramai dator...cu spirit de echipa pentru Logan Club! Bine ca n-ai patit nimic! In alta ordine de idei, pune-ti telefonul la "Baza de date(sa ne cunoastem)", ia de acolo telefoanele celorlalti baieti, ca nu stii cand, Doamne fereste!, avem nevoie unii de altii!
              Vreau sa-i multumesc si eu lui CRISTYPY pentru interventia rapida. S-a dovedit ca se poate sa ne ajutam intre noi, cand e cazul! Desi AXEL_RUSU a venit abia la ultima intalnire si nici nu ne cunoaste bine, a vazut azi care e una din "misiunile" Logan Club!

Comment

• Azi am comandat siglele la Favorit, la inceputul saptamanii viitoare le avem. Tot aici putem face si tricouri, doar sa hotaram un model facem lista cu marimile si comandam.
                @Gusi- m-am intalnit si eu cu YPY, venea spre tine sa ia cablul de remorcare.
                Pentu cei care nu cunosc orasul nostru ''a lovit un caine in zona Intim'' nu inseamna ca l-a lovit pe dulau in oute, Intim e un restaurant
                Last edited by Fane; 10 December 2009, 23:17.

Comment

• @Fane-CL:Ai dreptate Trebuia sa specific! Si ca sa ma laud, in afara de YPY m-am intalnit si eu azi cu Danutz(BDM)!

Comment

• Ma bucur ca avariile n-au fost mai mari si am putut fi de ajutor

Comment

• sal...am si eu o intrebare...am un prieten cu o dacie 1310...si si-a cumparat kit pentru geamuri electrice...de aici am 2 intrebari...1. daca poate sa vina si el la intalnirile noastre?...si 2. daca stie cnv sa monteze ( sa-l ajute sa monteze) geamurile electrice si cam cat ar lua ptr manopera?

Comment

• si eu ma bucur ca YPY l-a putut ajuta pe alex si problema cu tractarea s-a rezolvat...
                        super baiat Cristy...!!!
                        sigpic

Comment

• @axel_rusu- Bineinteles ca poate sa vina! In Logan Club sunt masini de toate tipurile, de la Tico(LC Mioveni) la Mitsubishi Lancer(LC Bucuresti). Despre restul, vorbim la intalnire!

Comment

• asa este nici o problema... doar e tot dacia....
                            sigpic

Comment

• asa e Gusi dar nu uita ca am avut si noi la intalniri Tico, Megane (1 si 2), Fiat, Ford

Comment

• bn o sa-i spun ca poate sa vina...poate reusheste si el sa vina maine....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google