Azi am avut drum la Bucuresti,pe drum am intilnit 3 radare(1 la dus,2 la intoarcere)rezultatul-statia cb vs noul radar 3 - 0,stiam de amplasarea lor cu cel putin 10 km din informatiile primite din partea tiristilor!
Discutii generale
Collapse
X
-
Pentru plecarea la Tulcea-adunarea sambata dimineata la 5 si un sfert in parcare la Peco pe Sloboziei! S-a propus astazi sa plecam mai de dimineata, cu un sfert de ora, asa ca asteptam 5 minute academice si la 5,20 plecam.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Un scurt mesaj postat pe toate judetele/forumurile , deci e la mod general ptr toate categoriile
- La ora 10:00(aproximativ) incepe evenimentul deci este timp destul sa vina toata lumea.
- La drum nu depasiti capul de coloana, se merge civilizat in limita de viteza.
- Atentie la dum ca este foarte prost in anumite zone......gropi multe si denivelari.....
- Daca cumva ajunge-ti din urma o coloana de masini din alte cluburi sau din alte judete nu depasiti sau sa va uniti cu ele.... trage-ti undeva pe dreapta sau incetiniti si asteptati cateva minute ca sa nu ajunge-ti in acelas timp in Tulcea.
- La intrarea in Tulcea se face stanga la semafor.....nu am aranjat nimic cu politia asa ca face-ti stanga pe cont propriu pe alte benzi sau pe rosu cum s-a procedat data trecuta.
- Dupa semafor se construieste Kaufland si circulatia este dirijata pe un singur sens....sa ocoliti refugiul prin partea stanga(duce spre reprezentanta), daca face-ti dreapta ajunge-ti in centru.
- La reprezentanta fiecare club si judet are locul lui in parcare. Fiecare stie unnde sa parcheze.....
- Sa nu opriti la intrare si sa nu stiti unde parcati ca sa blocati intersectia si intrarea..... Sa parcati cu fata spre strada.
- Cum ajunce-ti fiecare organizator din fiecare club si judet o sa vina cu lista si cine e pe lista o sa primeasca legitimatie de acces si o sa i se ia cheia de la masina.
- Pe Inelul de la cheie sa nu vad alte chei, breloc, stikuri de memeorie sau altceva deoarece o sa punem la fiecare cheie un cartonas cu numarul de inmatriculare.
- Sa va luati tot ce trebuie din masina sa nu apara discutii......
- Pana o sa adunam cheile sa nu aud bassul la maxim sau maneaua urland prin parcare, motorul in limitare sau ce altceva va mai trece prin cap.....sa fim putin civilizati.
- Mancarea o sa fie gata in jurul orei 11:30 si pe baza legitimatiei primiti ce vreti: Suc,mici etc....
- Ca un sfat daca sunte-ti 2-3-5 in gasca nu comandati pe rand cate 2 mici 3 mici 4 mici.....se duce unu si comanda 20/100 mici ca sa evitam aglomeratia.
- Cheile o sa le primiti la terminarea evenimentului adica in jurul orei 16:00. Toata lumea sta pana la sfarsit..... Cheia o primiti in cazul urgentelor.....
- Cine mai are intrebari sau nedumeriri sa imi dea PM sau sa zica aici ca sa nu apara discutii cand ajungem acolo.
La cat ajungeti???
sigpic
Comment
-
Probabil pe la 9, 9.30. Oricum ne auzim la telefon.
Comment
-
Comment
-
Intr-un final astazi am reusit si eu se bag masina la vopsit,si maine cel tarziu miercuri va fi gata,astazi au adus ce-i de la condoru si Duster,la prima vedere arata bn dar la interior sunt mici modificari in rest nimic schimbatLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Pai ziceam sa iesim la Chirana, vedem cum facem. Tinem legatura.
Comment
-
Comment