Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ceva cu tk.

Comment

• Da cu TK.. dar treb sa vb cu nea Paul sa nu mai faca stickere la toata lumea
      Logan PH2 - 1.6,16v
      Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Il are de la noi

Comment

• Salutare Calarasi.Am nevoie de ajutorul vostru.....M-am inscris la un concurs de tuning; o noua zi de voturi, sunt pe locul 1 si trebuie sa ma mentin in fruntea clasamentului.Linkul e in semnatura, click pe orice steluta.Se poate vota si de mai multe ore pe zi, cam la intervat de jumatate de ora.Multumesc si contez pe aportul substantial al vostru

Comment

• Care ia dat sablonul ar trebui sa se duca sa il ia inapoi pentru ca in viitor o sa se umple orasul la toate masinile o sa vedem lipite pe parbriz.

Comment

• @Sorin_PSS- Votat! Parca ne-am intalnit pe la Tulcea!
              @Nasu- Poa' sa-si puna stickere cine vrea pana la urma, ca tot degeaba! Ideea n-au cum s-o inteleaga!
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• @Sorin_PSS - Votat

Trec eu maine pe la nea Paul si vb cu el
                Logan PH2 - 1.6,16v
                Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• multam baieti.I-am spart la voturi pana acum.Locul 1 e adjudecat de PSS

Comment

• Foarete bn,mai dam si mai tarziu cate unu
                    Logan PH2 - 1.6,16v
                    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• LA MULTI ANI, AndreiMNO! Sa ai parte de combustibil in rezervor si de drumuri bune!
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• la multi ani!

Comment

• La multi ani si multa sanatate.

Comment

• La multi ani! Andrei, sa ai sanatate si fericire si multi km fara probleme.

Sorin_pss zi si mie te rog cum trebuie sa votez?,dau dublu clic unde scrie votati_pss?si gata sa votat?
                            Last edited by NASU; 6 May 2010, 17:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Azi am intrat in posesia a 4 cuie de usi de ph2 si sunt curios sa vad daca se schimba cu ceva zgomotul de la usi,adica daca dispare ca deja mi se urca la cap acel zgomot.o sa va tin la curent cu eventualele schimbari.va atasaz si o poza cu acele cuie.
                              Attached Files

Comment

• La multi ani !andrei ,sa ai sanatate viata lunga si cit mai multi km fara probleme.

Scuze pentru dublu post

Decind am scimbat cuiele sa schimbat radicaltreaba ,nu se mai aude nimic.
                                Last edited by NASU; 7 May 2010, 18:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google