Gusi ar trebui danutz sa se inscrie ca doar al lui este cel mai tare..........
Discutii generale
Collapse
X
-
Uite asa ai mai scris ceva si ai ajuns la 220 de posturi,mai scrii putin si il intreci si pe Antonaru.....,Sambata,22 mai 2010, ora 18:00 in parcare la Kaufland are loc prima intilnire LC Ialomita,ce ziceti facem o vizita,eu unul merg,hai Nasu lasa gargara si treci la fapte.
Comment
-
Pentru prima intalnire Logan Club Ialomita, de sambata, 22 mai, care se tine in parcarea Kaufland Slobozia, avem o masina care merge sigur-Danutz(BDM). Cine mai vrea sa mearga, sa ia legatura cu el, mai are 2 locuri. Bineinteles ca se poate merge si cu masina proprie, daca se doreste.LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Ce danute nu-ti mai ajung banii?,ai inceput sa faci curse la slobozia?,cauti baieti sa le iei banii?,uite asa ai ajuns si tu la 60 de posturi te mai iei de unul de altul......
Gigi nu are nimic ,ne iubim pre mult.......
Comment
-
-
Uitati-va la romanul nostru care de vreo 15 ani se plimba cu dacia prin New York !!!
http://www.*******.ro/tuning-4/masin...uard-5988.html
http://www.*******.ro/tuning-4/masin...uard-5988.html
in loc de stelute trebuie sa fie *******sigpic
Comment
-
Astazi am fost pana la cineva in interes de...Logan Club si am lasat masina in parcare, unde, culmea, am gasit si loc. Cand m-am intors, dupa 10-15 minute, o frumoasa zgarietura de 20-25 cm pe aripa dreapta spate! Probabil ca sa am o zi frumoasa!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@valeriuciprian- E cam naspa, a ajuns la alb Dupa reteta proprie, am dat cu carioca si o sa vad pe viitor ce fac. Poza nu pot sa bag, pentru ca minunea mea de Windows 7 nu recunoaste nici USB, nici camera, nici stick...Apropos, nu e nici un mic hacker pe aici, sa ma ajute cu un sfat vizavi de W7 ?LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
@valeriuciprian- intr-adevar, turatia la care mi-a scos "miniconsumul" din filmulet e mica, mult prea mica fata de stilul meu, dar am vrut sa arat ca se poate
Comment
-
La multi ani pentru toti Constantinii si toate Elenele!
Comment
Comment