Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La Sotam, ma rog, fostul.. montau GPL
    INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @crull- Si langa Fortele de munca e un service care monteaza instalatii GPL.
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Hai lasat-ti ca are lumea bani....,DOAR ATI VAZUT CE CIRCULATIE ESTE IN ORAS.

Comment

• Ati vazut? Iar e Calarasiul la stiri! S-a spart filiala bancii Piraeus si cica s-au furat cateva mii de euro! La Parcul Florilor, unde, acum catva timp, a fost atacata sala aia de jocuri, sub ochii politistilor comunitari...

Comment

• Pe ce canal sa dat ? Am fost prin zona la ora aia ,chiar am tras pe dreapta pe la directia agricola sa poata trece politia.

Åžtirile de ultimă oră, disponibile online. Mediafax.ro iti ofera ÅŸtiri interne si externe în timp real, ÅŸtiri politice, ÅŸtiri economice, mondene, sociale si din sport
            Last edited by crull; 24 June 2010, 18:40.

Comment

• @crull- Vezi pe www.dincalarasi.ro, pe Mediafax, Realitatea etc.

Comment

• asta da lovitura,noroc ca nu sunt de serviciu.
                Last edited by Fane; 25 June 2010, 07:22.

Comment

• La ce dobanzi au, nu saracesc ei. Bine ca nu au fost victime.

Comment

• sa vedem ce va fi si cu T.V.A.-ul de 24%.

Comment

• Ce sa fie? Majoritatea o sa avem mai putin, iar cativa "baieti destepti" o sa-si umfle buzunarele in continuare. Ce sa facem, daca ai nostri conducatori nu traiesc in lumea reala...

Comment

• salut baieti....maine o sa am drum la calarasi,la tribunal!vreau si eu cateva detalii despre oras,nu am mai fost niciodata la voi...e aglomerat orasul?am vazut pe google maps ca e oarecum simplu de ajuns la tribunal,sper ca e cel dupa strada eroilor,sau asa ceva....

Comment

• depinde din ce directie intri in oras

Comment

• Adresa Tribunalului Calarasi este str.Bucuresti,nr 106

Comment

• @PCH- Tribunalul e chiar in centru, e o hardughie imensa, n-ai cum sa nu-l gasesti. Pe la ce ora preconizezi ca esti in Calarasi? Vii pe autostrada, pe la Drajna?

Comment

• da,pe a2 vin pana la drajna....pe la ora 8,30 vreau sa ies pe autostrada...o sa am si gps-ul cu mine!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google