Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si eram inscris inaintea lu gusi,dar asta e
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Drept pedeapsa sa stai cu camera pe el, si sa-i faci numa' poze d-alea cu gura deschisa, cu degetul in nas...
      INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Cred ca asa am sa-i fac,nu mai e deloc atent cu mine,sau scrie pt posturi
        Logan PH2 - 1.6,16v
        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Originally posted by Laur-ZCL- View Post
          Si eram inscris inaintea lu gusi,dar asta e
          Cum?Pai e corect asa?Io zic sa nu ii mai faci nici o poza...daca mai face greseli il schimbam...il punem pe Fane...si da...voi va "certati" de la liste...eu nici macar nu ajung...hai sa va distrati super acolo.
          Last edited by valeriuciprian; 11 July 2010, 05:24.
          sigpic

Comment

• Multumim, Valeriu!

Comment

• Sa traiti SEFU,nu ne certam,dar mai bine nu ii mai fac nici o poza
              Last edited by Fane; 10 July 2010, 23:44.
              Logan PH2 - 1.6,16v
              Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Mi-au dat astia drumu' la net baaaaaaaaaaaaa! Astia de la ilink, cu litere mici, ca mi-au spus aseara ca abia luni o sa se rezolve. Au si aia de la Vodafone papagali angajati, care nu stiu de ce sunt acolo, d-apoi o firmutza de internet..
                @Laurentiu-ZCL- Scuze, Laurentiu! Nu inteleg cum am putut sa te omit, si cand mi-am dat seama...nu mai aveam net!
                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• K Gusi batem palma(maine dim sa ma ast cu cafeaua pregatita)
                  Logan PH2 - 1.6,16v
                  Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• @Laur-ZCL- Nu,nu! Vrei sa ne ia lumea la ochi?

Comment

• Hai ca vin si eu la o cafea maine.
                      A, din partea mea puteti sta linistiti, nu sunteti niciunul genul meu
                      Cred ca ni se alatura si nea Rusu la Sibiu.

Comment

• Vad ca loganisti braileni au neamuri sau prieteni prin orasul nostru.
                        Astazi l-am vazut pe posesorul loganului cu nr. BR 03 PYS, imi pare rau ca nu am avut o camera sau un telefon mai performant la mine sa imortalizez momentul.
                        sigpic

Comment

• Mie mi-a zis astazi un vecin al lui Dudula ca s-a apucat sa demonteze filtrul de aer sa curete corpul-clapeta si motorasul pas-cu-pas, poate de acolo sa aiba probleme la motor...

Comment

• maine dimineata iar vizitez calarasiul....e posibil sa fiu prins la fel de tare ca data trecuta si sa nu pot opri la vama....vedem maine,daca pot dau un telefon domnului gusi!

Comment

• @PCH- Daca treci pe la Vama, ma gasesti impreuna cu colegul Gigi_Tudorake, de luni pana vineri, de la 8 si un pic pana la 16,30

Comment

• salut baieti,am ajuns in bucuresti!vreau sa multumesc lui gusi pentru faptul ca ma ghidat si in 2 minute eram in tribunal si colegului danutz pentru plimbarea prin oras,am vazut bratul borcea,ce sa mai,baiat de nota 200....a pierdut juma de zi cu mine!va salut si sa auzim de bine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google