Discutii generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• StefanSRT zicea ca a vazut zilele trecute un brailean, eu am vazut in seara asta pe langa spital un Logan de Bucuresti B-65-....n-am mai retinut, ca sotia sporovaia cu o prietena si mi-a distras atentia Am observat doar ca avea semn de incepator pe parbriz si m-a claxonat sa ma salute.
    @Rusu_petre- Incearca sa stai pe la umbra, cat se poate..Ce sa-i faci, asta e serviciul..
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• Salutare.Sunt nou pe aici...inca nu am permis ca nu am implinit varsta de 18 ani.Dar in curand sper sa ne vedem.

Comment

• MS Florinele iti dau o bere rece la Sibiu
        Logan PH2 - 1.6,16v
        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Originally posted by SilviuBeskere View Post
          Salutare.Sunt nou pe aici...inca nu am permis ca nu am implinit varsta de 18 ani.Dar in curand sper sa ne vedem.
          Salut, bine ai venit.

Originally posted by Laur-ZCL- View Post
          MS Florinele iti dau o bere rece la Sibiu
          Cum ma sa-i dai bere la copil?
          Last edited by Fane; 17 July 2010, 21:09. Reason: Automerged Doublepost
          INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• @Fane-CL: N-ai mai avut timp de joc Am trecut azi pe acolo si ti-am dat un clik. I-am mai gasit pe viorelu, keanureaves si inca un argesean.

Comment

• Am abandonat, n-am timp de joaca, tre' sa produc Tipa investitorii

Comment

• @Fane-CL: E foarte bine! Eu am stat azi cateva ore prin jurul lui. Dupa ce am terminat smotruiala

Comment

• Fane-CL-atunci bem noi si pt el,florin tie iti dau apa de izvor
                  Logan PH2 - 1.6,16v
                  Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Originally posted by Laur-ZCL- View Post
                    Gusi te rog daca poti sa faci si u cateva poze duminica ....eu plec la mare si o sa va aduc si voua un sac de nisip
                    Pai asa ne-a fost vorba?...hai distragtie super faina pe litoral...si omoara sirenele
                    sigpic

Comment

• @valeriuciprian- Ii taiem o zi de munca

Comment

• Pai atunci taiem si din salar
                        sigpic

Comment

• @valeriuciprian - asta e SEFU o zi se taie dar aici era prea cald si am fost sa ma racoresc,doar ce am ajuns acasa si simt ca mor de la caldura asta
                          ia spuneti cand ne intalnim pe litoral
                          Last edited by Fane; 20 July 2010, 21:40. Reason: Automerged Doublepost
                          Logan PH2 - 1.6,16v
                          Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Fanele(fara liniuta!), am intrat la Basfalion sa ma uit de un filtru de polen si am gasit unul cica Mann, 55 de lei...O caricatura ca alea de 20 de lei in alte parti, plastic subtire, rigid si un material filtrant ca sita aia a lui mamaia, cu care cerne taratze!

Comment

• Astia au innebunit de tot cu preturile, maine o sa intreb la Condorul daca au, e posibil sa fie mai ieftin si macar e bun, nu caricaturi d-alea de unica folosinta.

Comment

• Priviti ce am descoperit.....http://www.tanasegabriel.ro/?p=55 dacia hamster.....cu 2 motoare dintre care unul electric... E PE BUNE !!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google