Recomand cuie de ph 2 la toata lumea ca sunt super.
Bazar de Calarasi
Collapse
X
-
Comment
-
Salutare tuturor membrilor Logan Club Calarasi.Am de vanzare piesele de Logan din semnatura (amortizoarele au fost vreo 10000km pe masina iar lampile vreo 4 luni) + un set de scaune sport Recaro cu spatar reglabil originale de Golf 3 VR6 650RON neg(eu le am pe Logan) si ceva poze cu toate piesele...cine e interesat ma poate contacta la 0721576525 sau pe forum.Preturile sunt negociabile
OFFTopic - unde in Calarasi va intalniti poate vin si eu pe la intalniri cand sunt acasa.
Bafta tuturor!!!Last edited by Fane; 9 May 2010, 14:37.
Comment
-
Scuze de dublu post dar vad ca "semnatura" numai face serviciu.
-Amortizoarele Bilstein pe gaz 800RON neg
-Arcurile Eibach -35mm 400RON neg
-Stopurile 200RON neg
Comment
-
Originally posted by vyp75 View Postamortizoarele sunt sport sau stock
Comment
-
Alex 77_marius ne intilnim duminica la ora 14 in parcarea de la bcr in centru linga palatul prefecturii.si vroiam sa te intreb scaunele se potrivesc bine pe logan?,mai trebuiesc facute ceva modificari?,si pretul este de 650.000 lei vechi?
Daca doresti sa vi la noi esti bine venit.
Comment
-
Originally posted by NASU View PostAlex 77_marius ne intilnim duminica la ora 14 in parcarea de la bcr in centru linga palatul prefecturii.si vroiam sa te intreb scaunele se potrivesc bine pe logan?,mai trebuiesc facute ceva modificari?,si pretul este de 650.000 lei vechi?
Daca doresti sa vi la noi esti bine venit.
In 2 sapt ajung si eu acasa si cu siguranta voi veni si pe la Calarasi daca la noi la Slobozia nu e Logan Club... Scaunele s-au vandut cu 550 ron cu tot cu sine facute de mine doar dadeai scaunele stock jos si le puneai p-astea la fel si arcurile 350ron.
@vyp75 ai deja arcuri sport pe masina?cu cele stock nu poti sa pui amortizoarele astea
Comment
-
Originally posted by NASU View PostMersi alex_77_marius atunci te asteptam cu placere.
Psebastyan cuiele costa 40 ron toate 4 +taxele postale de 10 ron.daca te interese aza suna-ma la 0722596395 si vb.
Comment
Comment