Salutare ! Atasat cateva idei de-ale mele (breloc, ceas perete, mouse pad)
Promovare LC Calarasi
Collapse
X
-
-
eu am o propunere la tricouri:pe spate 2 in loc de www.loganclub.ro sa scrie Logan Club Calarasi
Comment
-
Mr yoni ma intereseaza si pe mine un ceas de perete si un breloc
La ce pret sunt toate 3 produse?
Majoritatea am stabilit ca sa le luam pe cele bleumarin ca la vara o sa ne fierbem in ele si plus de asta o sa fie problema cu scamele care o sa se aseze pe ele ,dar ma supun majoritati, cum hotariti sunt de acord.
Comment
-
Salutare ! Pentru breloc, ceas si mouse pad nu am facut pret...am atasat informativ sa vedem daca va plac. E mai greu daca nu se vor mai multe bucati. Oricum o sa fac si un pret sa aveti idee si poate facem si asa ceva pentru mai multi
Comment
-
tricouri
In urma intalnirii de aseara am stabilit ca tricourile vor fi:
POLO, BLEUMARIN, pe fata inscriptionate Logan Club Calarasi, pe spate sigla cu masina si www.loganclub.ro.
Pretul informativ este de 35 lei/bucata, duminica facem lista si strangem banii pentru o prima comanda.Attached FilesLOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Salutare ! Nu ca as avea vreo obligatie dar simt nevoia sa spun ca numai pretul tricoului in sine (de calitate Fruit of the loom) era de 25 lei + inscriptionare (si aceea care nu se duce dupa cateva spalari). Eu m-am retras...toate cele bune.
Comment
-
Sincer, si mie mi-ar fi placut mai mult negru, dar cand faci parte dintr-un grup trebuie sa respecti si parerea celorlalti..
Comment
-
Azi am achitat tricourile, pretul final este 27 lei. In cateva zile o sa fie gata, azi au facut unul, l-am vazut, l-am luat.
Comment
Comment