multumesc la toti baeti ca ati fost aproape de mine cu o vorba buna multumesc inca o data
2 iunie- Aniversare LoganClub Calarasi
Collapse
X
-
@spirea robert- Multumim!
O poza cu unul dintre steaguri; marimea naturala este a unei usi de locuinta.Attached FilesLOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Comment
-
-
@GL_MMM-Salutam!
Duminica 30 mai 2010, prezenta in parcarea BCR incepand cu ora 9,30. De la ora 10 incepe oficial intalnirea aniversara, pe durata a o ora jumatate, maxim 2 ore . Dupa aceea, plecarea spre padure pentru un gratar in aer liber!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
De baut ce mancam?Aaaaa...de mancare cand luam?Unde ne vom desfasura?Langa dunare? In paduricea cu alune?etc...sa stim cum venim pregatiti.
Venim si noi cu banerul?Last edited by valeriuciprian; 21 May 2010, 23:16.sigpic
Comment
-
Fiindca nu s-a mai inghesuit nimeni sa scrie (deh! petreceri, sprituri etc.), o sa scriu tot eu: pentru duminica 30 mai: intalnirea incepe la ora 10 in parcarea de la BCR. De aceea va rog sa fiti prezenti incepand cu ora 9,30. Si-au anuntat prezenta cativa colegi din Logan Club Galati si din proaspat infiintatul Logan Club Ialomita.
Daca sunt propuneri, daca aveti vreo idee va rog sa o spuneti cat mai repede, fiindca mai este doar o saptamana!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Gusi - trebuie sa facem o verificare ca nu cred ca avem loc in parcare la BCR,cred ca la ZOO in fata la 3D este cel mai bn,avem loc si pe o parte si pe cealalta,da o sa verific cu nea Fane sapt asta,astazi erau cateva masini la BCRLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
Comment