If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@SONYKEL-Asa e bine, sa ne bagam in seama unii cu altii, indiferent de locatie!
@LOGANU- Te asteptam, daca te hotarasti, doar ca trebuie sa-ti cauti cazare
Pentru intalnirea din data de 30 mai, ne intalnim la ora 9,30, cu masinile spalate(evident, si eu! ), in parcarea de la BCR. Dupa intalnire, mergem (cei care doresc, bineinteles) la un gratar, impreuna cu sotiile, prietenele, copii etc.
S-a propus suma de 10 lei de persoana, iar meniul va cuprinde mici, friptura de porc, suc si apa minerala. Fiecare sa-si mai ia diverse(bere,vin, dulciuri) dupa nevoile familiei
Ca "dotare", cei care doresc sa mearga sunt rugati sa-si caute prin debarale mese, scaune etc.
Personal am un gratar in portbagaj si doua scaune pliante,umbrela,doua paturi, plus una lada frigorifica.
Este ok,aduc si eu gratarul meu (nu ala de la tara)pe cel mic...,si o sa vaddupa unde fac rost si de scaune si masa ca sa le unim ca la nunta.
Eu as propune ca fiecare sa-si cumpere in functie de cite persoane sunt ce vor si in ziua de 30 mai sa vina cu ele ca sa nu mai stam sa cumparam atunci si fiecare isi cumpara in suma pe care sa stabilit.este o propunere....,daca doriti asa.si eu zic sa dam drumul la lista pentru cine merge la padure.
1.nasu+doua persoane.
Last edited by NASU; 10 May 2010, 16:56.
Reason: Automerged Doublepost
Va anunt ca regret ca a intervenit sa plec la ploiesti p 30 maisi nu pot sa mai ajung ...... imi pare nespus de rau ca nu ajung, sper sa nu fie nici o suparare dar voi fii alaturi de voi prin telefon .
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment