2 iunie- Aniversare LoganClub Calarasi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si LOGAN CLUB CALARASI a implinit un an!
    Pe 30 mai 2009 ne-am intalnit doar 5: Fane-CL, Gigi_Tudorake, Zenit, Catalinsky si subsemnatul. Astazi, daca am numarat bine, au fost 22 de masini, plus 2 ale colegilor de la Galati, carora le multumim pentru companie!
    Multumim celor care ni s-au alaturat in cursul acestui an, multumim celor care sunt prezenti si activi pe forum, multumim si celor care au venit ocazional, multumim ziaristilor care astazi au fost prezenti pentru a vedea niste "nebuni" care se intalnesc fara sa astepte vreo recompensa materiala.
    LOGAN CLUB este format, repet, dintr-un grup de oameni, care doresc sa se intalneasca si sa se cunoasca dincolo de calculator. Suntem diferiti, dar incercam sa ne apropiem prin aceeasi pasiune, masina...
    Last edited by Gusi; 30 May 2010, 20:12.
    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

• La multi ani baieti si la mai multi membri.Felicitari.Tot asa zurlii sunt galatenii?

Comment

• A fost super ok astazi eu unul m-am simtit foarte bine.Baietii din Galati sunt de milioane,sper sa ne mai intalnim cu ei.Inca o data LA MULTI ANI LC - CL !

Comment

• La multi ANi Logan club CALARASI... la cati mai multi membri
          sigpic
          http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• @KELBURTOS- la fel de "zurlii" au ramas dar atmosfera a fost superba si vremea a tinnut cu noi si multumim tuturor celor care ne-au urat la multi ani

Comment

• Mult celor din Galati care au fost niste invitati si petrecareti pe cinste !!!

Si ... La multi ani Logan Club Calarasi !!!
              :!:
              sigpic

Comment

• Multumim celor ce ni s-au alaturat azi, multumim tuturor pentru urari.
                A fost o zi cu de toate: masni multe, poze, baloane, presa, gratar, soare, distractie.
                Pentru colegii din Galati mltumiri pentru vizita, speram ca v-ati simtit bine alaturi de noi si va asteptam si cu alte ocazii.
                INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• O parte din pozele de astazi !! asteptam si pe celelalte !!
                  sigpic

Comment

• Am uitat sa transmitem multumiri sotiilor si prietenilor loganistilor calaraseni pentru faptul ca ne suporta

Comment

• Astept cu nerabdare pozele de la gratar sa vad ce am pierdut,si acum il mai injur pe sefu ca l-a gasit sa aiba treaba tocmai azi cu mine,dar ma bucur ca am putut sa fiu alaturi de voi macar la prima parteCiteva poze si de la mine
                      Attached Files

Comment

• Mai ai rabdare un pic sa ajunga baietii de la Galati acasa, azi Valeriu a fost fotograf la padure.

Comment

• Am si eu cateva poze, o sa le urc maine de la serviciu. Acasa nu vede calculatorul nici un USB

Comment

• Originally posted by danutz View Post
                            Astept cu nerabdare pozele de la gratar sa vad ce am pierdut
                            Iti spun eu, ai pierdut sansa sa vezi un bucatar de 5 stele, NASU! Bravo, Nasule

Comment

• La Multi Ani si la cat mai multe intalniri din partea LC Bacau!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google