If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Multumim de buna primire si de marele ospat sa va traiasca bucatarul sef:d
La multi ani, eu nu pot zice de cat ca a fost foarte frumosa iesirea. BRAVO CALARASI
Ehehe, dragii mei loganisti, cam asta numesc eu intalnire LoganClub! Buna dispozitie, oameni de cea mai buna calitate, totul pregatit exemplar. Ce sa mai zic? Perfect! Chiar si ploaia de la final a avut farmecul ei. Ma bucur mult pentru ca am petrecut o zi din viata mea printre voi.
Respect!
Acu' ce sa mai zicem? Ca n-a fost locul de picnic maturat de fulgii de plop? Sa ne fie rusine 5 minute...Da' daca ne-am simtit bine, asta e important.
@VALERIUCIPRIAN- Tare luneta mea cu folie de mici! Toata lumea a tras-o in poza!
Salutare!!!
Felicitari celor din Calarasi pentru organizare, orice ar spune altii, participanti sau absenti, actiunea a fost meritat atat efortul de a fi organizata cit si participarea la ea ...Numai cei care nu stiu ce inseamna sa impaci si capra si varza si sa fie si lupul satul, pot sa mai carcoteasca sau sa ia in ras inerentele desincronizari sau lipsuri ale acestor intalniri, am spus (adica scris) intalniri, in ideea ca vor mai urma de aici inainte multe de acest gen!!!
Pana la urma a fost o zi in care am mai uitat de cele cotidiene, ne-am mai relaxat pentru a fi gasiti "proaspeti" de viitoarele griji si necazuri ...habar nu are nici unul dintre noi ce ne pregateste viitorul...
Am facut cunostinte noi, am vazut alte Loganuri, am vazut diferite ..."viziuni" asupra a ceea ce se poate face din masinutza asta cu aer de "dulap pe roti", fiecare are cite ceva de spus, de intrebat, unii au patit si explica altora ca sa nu pateasca la fel, altii pastreaza cu sfintenie detalii mai putin frumoase ale unor necazuri comune, dar totusi ne impartasim unii altora atat cat reusim in scurtul ragaz petrecut impreuna...
Inca odata FELICITARI!!!
Desi nu o spunem cu voce tare, sa stiti ca nu am trecut cu vederea faptul ca masa si spritzakele au fost platite integral de voi. Va multumim pentru gestul nobil.
Lasa, lasa ... ne mai vedem noi ... multumim!
Va multumesc tuturora pentru aprecierea facuta, dar sa stiti ca fara cele doua ajutoare de nadejde (kostache si gusi) ma descurcam mult mai greu cu atita haleala......,dar eu sunt bucuros ca sa simtit toata lumea bine si cu alta ocazie cu mare placere.urmatorul gratar poate sa fie cu peste fript si cu o ciorba acra de peste.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment