Curse Legale Cluj, Dezmir 9 Mai

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ma baieti io ma duc acolo da nu platesc frate intrarea ca nu am bani sa dau 20 de lei pe un amarat de bilet) mai bine stau langa gard si astept sa se rupa ) sau ma sui pe el mno cei care vin sambata la curse de la 20:30 eu zic sa ne intalnim in parcare la profi in marasti. pe la ora 20:00 si de acolo sa mergem.
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

@raduprov Si credeai ca ma avant asa.. cu bicicleta? :P Dar daca tot vii si esti amator de liniutza am si o... SuperNova! Cand vrei anunta-ma! ;)
      @KeanuRev Eu o sa fiu in Sannicoara de sambata asa ca ne-auzim la un tel! ;) Apropos poti sa-mi dai, te rog, nr. tau pe PM? Ms
      :P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:

Comment

prefer loganu de 1.6 16v sa vad ce distanta imi dai cu 1.6 am dat si am cam vazut ce poate:P si nu cu unul ci cu doua si urmeaza al treilea 1.6 8v ma refer,cu 1.6 16v nu am dat , nu am fost si nici nu am condus
        @keanu , cam la asta ma gandesc si eu ...
        Its just a car ...

Comment

Mai baieti, o sa fie plin acolo cum a fost si anul trecut! Pe langa pista de intrecere va fi multa lume si de-o parte si de alta. Toti vor sa priveasca cat mai bine ce se intampla. Cel mai bine e sa intrati si sa ne adunam la o poveste pana ne vine randul la fiecare..chiar nu prea aveti sanse dupa gard .

Comment

pai ce sa zic .... ramane de vazut ce si cum vom face , eu nu e sigur ca ajung sa vad
            Its just a car ...

Comment

O castigat BBI A2
              Un golf GTI si o corsa o rupt.)

LOGAN Rulzzz

Comment

Originally posted by sebi4fc View Post
                O castigat BBI A2
                Un golf GTI si o corsa o rupt.)

LOGAN Rulzzz
                Eu v-am zis mai sus ca ma cam asteptam sa-i rupa.....Bravos!!!!!!

Comment

asteptam poze ... dar filmulete in special
                  Its just a car ...

Comment

go bibi go... CEL MAI TARE!!!

Comment

Bravo BIBI(unicul bbi),...ce golf?,ce motorizari?
                      http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Filmultete filmultete

Comment

Da pai de la cei care o postat am inteles ca kta are un film facut cu telefonul o sa il pun pe tubul tau ) si o sa postam.. Oricum felicitari lui Bibi a avut parte si de putin noroc dar oricum i-a facut frumos.. Felicitari Si lui, deasemenea ii felicitam pe Raducu(cj58ard) si lui Adi(addyonut) Care au luat Locul 1 (raducu) si locul 2 (adi) la cursa de la satu mare de indemanare. Felicitari inca odata castigatorilor.

Mult vânatele "liniuţe" de pe platoul Sălii Sporturilor "Horia Demian", din Cluj-Napoca, s-au mutat pentru o seară într-un cadru legal. Peste 1000 de pasionaţi de viteză şi maşini tunate au scos cu ochii închişi din buzunar 20 de lei pentru a urmări sâmbătă seara "Cursele de accelerare nocturnă" în incinta centrului Agro Transilvania Dezmir.

În jurul orei 20, cu mai bine de o oră înainte de începerea curselor, câmpul din jurul centrului Agro arăta ca un adevărat muşuroi. Coloanele de maşini parcate ajungeau până departe, în sat, iar vânzătorilor de la casa de bilete nu le mai ajungeau mâinile să împartă permisele de acces. În timp ce "caii putere" se alintau în parcarea complexului, spectatorii îşi dădeau coate să prindă un loc cât mai aproape de gardul pistei.

Aerul cald şi asfaltul scrâşnind de manevrele "concurentelor" în drum spre pista de concurs sufocau răbdarea iubitorilor de viteză. Startul s-a dat la puţin timp după apusul soarelui. Platoul din Dezmir prindea culoarea faimoasei ecranizări Tokyo Drift. Din peisaj nu lipseau nici ritmurile de hip-hop ale trupei Personal, băieţaşii de cartier guralivi ce se întreceau în ponturi de tuning ori domniţele voluptuoase ce au făcut deliciul publicului rugate să extragă ordinea intrării grupelor în concurs.

Peste 50 de maşini din Oradea, Satu Mare, Arad, Bucureşti, Alba Iulia, Bistriţa, Sibiu şi Braşov au lăsat un miros de cauciuc ars în urma lor până târziu după miezul nopţii. Cele şapte grupe participante, în funcţie de caii putere (de la 75 la peste 300), au parcurs distanţa de 201 metri: cu start de pe loc şi sosire în lansare.

Prima cursă, cea de 150 de cai putere, a fost câştigată de Vlad Tinţa, din Oradea, conducătorul unui Volkswagen Polo. Favoritul grupei, un Peugeot 205 mic şi "rău de gură", a ratat finish-ul la sprânceană.

Surprizele s-au ţinut lanţ sâmbătă noaptea. O Dacia Logan, sau cel puţin aşa arăta caroseria, a ţinut piept unor veterani ai vitezei precum BMW ori Mercedes. KO Racing Club, organizatorul evenimentului, a oferit şapte premii pentru locul întâi, şapte pentru locul doi şi şapte pentru locul trei. Câştigătorii au primi cupe, diplome, abonamente la săli de fitness sau spălătorii auto şi obiecte de tunning.

Sursa => http://www.clujeanul.ro/cluj/liniute...dezmir-4331988
                          Last edited by KeanuRev; 10 May 2009, 20:44.
                          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                          Enter the Matrix

Comment

Da! Mersi mersi! Felicitari si lor! Va rog cine are filme sa nu le posteze pe utube, eventual aici sau pe threadu meu. ;)

Comment

cat de tare : O Dacia Logan, sau cel puţin aşa arăta caroseria, a ţinut piept unor veterani ai vitezei precum BMW ori Mercedes...
                              felicitari BBI-ule, la mai mare
                              Life is short...play more!
                              http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

felicitari BBi !!
                                pana la anu imi dopez si io corsa si ne mai dam.
                                Felicitari pentru masina. E cel mai bestial logan din cate stiu.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google