Desi anuntul meu pe messenger la status ii cam de mult timp... vad ca nimeni nu se baga, dar acuma ma vad nevoit sa am un ajutor datorita indatoriilor mele.. fata de forum.. (stickere, tricouri, nationale) cat si cele personale (facultate, familie, etc). Pe langa asta o sa fiu foarte ocupat perioada urmatoarea, si s-ar putea sa plec din tara in viitorul apropiat pentru o perioada de timp. Din cauza aceasta nu vreau sa va neglijez, si sa mentinem clubul unit as dori un ajutor. Am facut un vot cu persoanele care credeti ca ar trebui sa reprezinte LoganClub Cluj. ! Votati va rog ! votul se incheie peste 10 zile. Vreau sa mentionez ca in topic i-am pus pe cei mai activi care vin la intalniri ! si care se ocupa de forum, singurul care nu l-am pus si vine la aproape toate intalnirile ii Horea.. dar el nu posteaza pe forum.
Cand il votati pe calin65.. luati in considerare.. ca nici el nu prea intra pe forum.. prea des..:| dar daca o sa fie ales... o sa il ajutam si o sa postam noi pe forum in locul lui.
Mda votul ii cam clar.. din cate se vede) calin65... mai asteptam cateva zile desi majoritatea au votat si nu cred ca se mai poate da inapoi.
Cand il votati pe calin65.. luati in considerare.. ca nici el nu prea intra pe forum.. prea des..:| dar daca o sa fie ales... o sa il ajutam si o sa postam noi pe forum in locul lui.
Mda votul ii cam clar.. din cate se vede) calin65... mai asteptam cateva zile desi majoritatea au votat si nu cred ca se mai poate da inapoi.
Comment