Deoarece multa lume zice ca nu poate ajunge la ora cutare duminica.. am zis ca de comun acord sa stabilim o data in saptamana pentru a avea intalnirile. Am facut un vot care va fi deschis pana in noiembrie, pana atunci este timp sa voteze toti. Votati ziua, in care poate fiecare.. ca sa nu influentez pe nimeni eu si calin vom vota ultimii.
Schimbare Locatie Intalnire!! VOtati Va rog !
Collapse
X
-
Schimbare Locatie Intalnire!! VOtati Va rog !
14Luni7.14%1Marti0.00%0Miercuri0.00%0Joi7.14%1Vineri0.00%0Sambata21.43%3Duminica64.29%9The poll is expired.
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the MatrixTags: None
-
cel mai bine e asa, duminica
in cursul saptamanii unii dintre noi lucreaza, dupa o zi de munca poate nu mai apuci si nu mai ai timp sa iesi la intalnire
sambata poate unii pleaca din localitate, au treaba sau pur si simplu se odihnesc
parerea mea e ca duminica seara e foarte bine, cei plecati se intorc in Cluj, suntem odihniti si dornici de a ne intalni la o barfa si la o poveste
in concluzie, votul meu este pentru duminica!
-
mai asteptam pareri.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
da am vazut si eu oricum nu se vor lua in considerareLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
pai cum ai votat pentru vineri ca in poll ai votat pentru duminica)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment