n-ati mai dat nici unde semn nici pe la intalniri nici pe forum...
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut !
Imi cer scuze ca postez aici dar n-am gasit un thread mai potrivit din zona cluj....
Am nevoie de un pic de ajutor daca se poate si stie careva dintre voi o adresa aproximativa a bizonului care poseda RENAULT CLIO ALB - CJ 08 ROL - care s-a gandit azi ca ar fi bine sa-mi infunde usa spate stanga si sa plece mai departe...
Peste o saptamana am drum la cj si as vrea sa-l felicit personal... Pt relatii fac o cinste !
Drumuri bune si fara cretini in cale ! Multumesc.
Comment
-
Azi ora 17 Intalnire LoganClub cluj ! in parcarea de la Iulius Mall de jos de la biciclete.
Varzaaaaaaaa totala... 5 masini din care 3 loganuri... deci varzaaaa totalaaaa..... De sapt viitoare schimbam locatia si sa speram sa fim mai multe. Deci intalnirile de duminica se vor tine la sala sporturilor ca inainte, s-au terminat si lucrarile la linia de tramvai deci nu va fi problema cu intrarea si iesirea de pe platoul... sa speram ca o sa fie mai multi.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Vedem incercam incercarea moarte nu are cateva intalniri 3-4 le facem la sala si tragem o concluzie dupaia.. in principiu de cand ne-am mutat la iulius am inceput sa ne inputinamLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment