If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
e de la rulmentul de presiune...banuiesc ca e 1,4 nu? ca imi zicea de la reprezentanta ca 80% din motoarele de 1,4 au problema asta....si mi-au zis ... daca vrei sa schimbam ambreiaju il schimbam, da tot asa va fi. Si asta cam asa e)...da nu are nimic
@ domnule mr danutz care te crezi cam tare in parcare)))) nu vii la intalnire joi seara la OMV marasti? ca acolo ne cam adunam de la ora 20:30)
@savaionut87
Asa era vorba parintilor/bunicilor ca Daca Ai Cap Ia-ti Alta dar daca ai cap si nu ai bani iei troleul!
Zgomotul ala iti afecteaza performanta masinii in vreun fel?
@LC Cluj
Sunteti vreunul interesat de fonomin pentru izolatia fonica a masinii?
da cine se da mare? nu mai umblu cu 3 cilindri diesel)
sper ca ne onorezi cu prezenta maine seara la OMV!!!! da de nu vi cu loganu nu are rost sa apari)
salut baiei, sunt si nou pe forum, mai avti intalniri ca as veni si eu, atataca is din td, am un logan de 1 an de zile de 1,5 dci as vrea sa ma intalnesc cu voi sa vad ce ati mai modificat pe la ale voastre, mersi mult
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment