Asa zic si eu daca mai vreiti sa va onorez cu prezentain timpu saptamani seara .
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Am putea sa facem o lista in legatura cu Suporti de numere.. Deocamdata facem una aici.. Si maine facem una live..
1 KeanuRev - 2 Buc
2 Mitty - 2 Buc
3 Raducu - 2 Buc
4 moshutzzu - 2 Buc
5 ....
Ma si sa nu va puie d-so sfantu sa nu veniti ca va parjolesc)Last edited by KeanuRev; 23 August 2008, 23:11.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Salut, as vrea si eu sa stiu , e vreun logan la voi la Cluj care are 2 tobe , si am auzit ca merge de rupe?
Comment
-
Comment
-
Pai cred ca poate o sa fie cat de curand din pacate avem alt organizator.. Adica de fapt din fericire nu stiu. O sa vedem pe parcurs.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Nu ma ) tocmai asta ii problema.. Ca so dus dragostea temporar.. Si sunt prea deprimat sa mai organizez, nu deci tot eu voi ramane organizator.. Dar ma va ajuta si tudor_cj.. Eu va voi trimite mesaje pe telefon doar ca el va decide cand ii mai bine sa organizam intalniri va observa mai mult forumul decat mine si cu acordul vostru o sa fie intalnirea. Cine vrea sa vina.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment