Io am prins ceva de lucru asa ca voi intarzia, sper ca pe la 20:30 sa fiu acolo
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Si se pare ca azi a fost prima intalnire din Cluj.. desi am fost destui de putini adica 4 la numar nu mam intalnit numa cu @mishu_wrc si cu @moshutzzu a mai fost inca cineva.. dar am intarziat un piq si se pare ca nu a mai avut radbare sa astepte eh in fine speram ca pe viitor sa fim mai multi iesim la un drift) @sebi4fc din pacate ii racit:| deci nah lasa ca ii bine primul pas o fost mai important vedem ce a fi de acolo mai inainte si @flopy_net a fost silit sa mearga in orash)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
FIrst Meeting Cluj
Some pictures:P is nasoale ca nu am avut aparat..:|LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Eu numa cu @KeanuRev m-am intalnit ca am intarziat si eu un pic (pe la 20:40 am ajuns). De seby stiam si io ca lo doborat o "simpla raceala") , dar las ca sa face bine si ne va onora si el cu prezenta.
PS: cred ca trebuia pusa intalnirea sambata sau duminica asa mai pe dupamasa sau mai de dimineata
PS(pt. seby): nu o mai fost subaru...de doi lei :p
Comment
-
Fratilor adunarea ad-hoc nu merge incercati sa o puneti in week-end cumva sau vorbiti din timp sa aibe lumea timp sa se uite pe forum ca asa nu va veti strange niciodata , repede .
Oricum va urez toate cele bune si sa aveti cati mai multi loganisti la intalnire ."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Eh lasa Fate bine si data viitoare o tinem intr-un wekend sau sapt viitoare candva de dimineatza sa nu mearga lumea la lucru sa nu fie beteaga;)etc:PLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Nu ca patasti)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ma gandeam sa fie undeva intre Craciun Si revelion Miercuri de ex a 3 a zi de craciun cati merg la job si cati pot sa vina astept raspunsuri pe mess si aici pe forum Ora 12 sa se trezeasca toti si sa nu fie prea intunericLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment