eh mere pe miercuri mai vedem ;)
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hai mai lume.. mai anuntati sa vedem daca o facem.. daca nu lasam dupa sarbatori Da ar fi fain sa fie acuma intre sarbatori anuntativaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Bine ma aduck si eu... :-?? ceva.. oi vedea io)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Bine atunci aduc eu palinca fara alcool)FiartaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Lasa ca ajungem si eu pe la 11 jumate mam trezit) si hai sa nu intarziem... ca daca intarzie unu.. dupaia vine si celalat mai tarziu.. si cand vine unu pleaca celalat.. si ii cam nasol... :| cazul lui @cip el a fost acolo la 8 fix.. si sa cam saturat sa tot astepte.. si pe la 8 jumate a plecat nici mie nu mi-ar fi convenit Ne vedem Maine !! ora 12 Parcare BillaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by mishu_wrcMacar acum de sarbatori sa bem ceva fara alcool
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Si mai am o rugaminte cei care vin.. Maine la intalnire Poate ma ajutati si pe mine sa montez aparatorile de noroi is universale si nu stiu daca ma descurcLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment