se face maine intalnire?
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu se tine baieti.. ca eu nu ajung.. duminica viitoare sigur se tine.. mishule ce zici ? ne inscriem intr-o masina sa mergem pana la moldova?))LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
--------------------------------------------------------------------------------
Salutari de la Logan Club Brasov !!!!!!
Va rog sa intrati pe threadele de mai jos ptr.a posta propunerile voastre referitor la calendarul de intalniri si bineinteles ca sunteti invitati si la intalnirile care au loc la Felix si Sibiu unde daca doriti sa participativa rog sa va treceti pe lista deschisa in threadurile respective .
Va multumesc si va astept sa ne intalnim.
__________________Last edited by KeanuRev; 10 March 2009, 00:00.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Bine ma baieti. pana un alta.. intalniri regionale nationale hai sa facem una si locala.. maine 15.03.2009 Intalnire LoganClub Ora 12 Pe platoul Salii sporturilor.. in fata la parcul babes. Va astept.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
intalnire 15.03.2009
Prima participare am cateva poze dar nu merge uploadu...
asa ca le-am uploadat pe picassa
aici aveti linku
Comment
-
Si eu tot cu prima participare.
Am facut mai multe poze insa o sa pun doar panorama. Cu restul au o gramada.Attached FilesLast edited by Maxxis; 15 March 2009, 18:20.Dacia Logan Laureate 1.5 dCi 2007
Comment
-
Originally posted by Maxxis View PostSi eu tot cu prima participare.
Am facut mai multe poze insa o sa pun doar panorama. Cu restul au o gramada.
Oioioi ce meseriasa poza) vezi ca se poate... nu credeam ca se poateLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by mishu_wrc View PostDe la loganu rosu din stanga, inclusiv, pana la BMW X5 din dreapta (asta nu stiu daca o venit pt. intalnire )...oricum o gramada de oameni si masiniDacia Logan Laureate 1.5 dCi 2007
Comment
Comment