Hai mai baieti ceva poze de duminica de la intalnire nimic? pareri cum o fost cati au fost hai ca is curios...
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Ce vreme baieti?) Ii cald si soare nu a plouat de cand is aici deloc) Propun sa lasam gratarul pe sapt viitoare deoarece se termina si sesiunea de restante si ajung si eu in tara.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Baieti azi nu am cum sa va dau mesaje) ca imi ia cam multi bani da intelegeti voi va intalniti acolo unde zice calin... dupa ce vin o sa facem in alt fel.. o sa vedem daca le convine la toti.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Cine vine sambata la Street Team Tuning Event la Iulius Mall? Eu o sa vin cu cativa prieteni sa participam la proba de indemanare. O sa ajungem de vineri seara. Are cineva chef sa iesim la un suc prin oras atunci? Mai ales ca nici unul din noi nu cunoastem Clujul. Daca vrea cineva sa-mi lase un nr de telefon pe pm sa-l sun vineri cand ajung ar fi interesantsigpic
Comment
-
Eu ajung in tara Joi dupa masa.. deci vineri ne putem intalni linistit o sa facem o intalnire fulger vineri seara sa vedem cati ne strangem si ce va fi.. facem o iesire undeva la polus ma gandesc... care pot sa vina.. oricum mai postez joi cand ajung in tara.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment