If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Baieti va anunt oficial ca m-am inscris si eu la concurs! Asa ca astept... sustinerea! :P
Ne vedem acolo.
PS: Vineri seara nu o sa pot veni din pacate pentru ca tre' sa ma... odinesc o tzaruca!
Last edited by Cobra7; 1 July 2009, 23:44.
Reason: Automerged Doublepost
ma primiti si pe mine la urmatoarea intalnirea a voastra?
am inteles ca duiminica pe la 12 (la amiaza) se tin intalnirile.
eu nu am mai fost pana acum desi sunt de mult pe forum. oricum vreau sa va prezint si modulul pentru deschiderea geamurilor despre care vorbeam la unul din therad-uri.
Pana una alta ne intalnim deseara.. daca vine mareom de la timisoara facem o mica intalnire la sala sporturilor.. va dau mesaje ce si cum.. daca nu ne intalnim.. maine.. sa mergem la CST sa vedem ce o organizat. va dau mesaje si maine.
rapidshare nu da voie decat la 10 downloaduri, dar cred ca e suficient pentru cati au fost azi prezenti azi. cei care nu au venit la intalnire sa nu downloadeze! (si sa vina datile viitoare!)
imi merge nasol uploadu pe forum, asta e.
enjoy!!
evelina
Imi pare rau ca nu am putut sta si noi timisorenii si duminica pt ca unii din noi s-au grabit acasa si tare as fi vrut sa vin si eu la intalnirea voastra. Pe cativa din voi am avut onoarea sa va cunosc vineri noaptea cand am ajuns la Cluj si vreau sa va multumesc atat in numele meu cat si in numele prietenilor mei pentru primirea facuta. Urmatoarea data cand vin in Cluj promit ca vin si eu la intalnirea voastra (asta se va intampla cel mai probabil la 4 tuning days). Numai bine!
mareom imi pare bine ca v-am cunoscut si ca am concurat alaturi de voi pentru a ne mandri cu Loganu' ;) Sper ca pe data viitoare sa fiu mult mai antrenat si mai OK (fizic) si sa fie mai multi membri Logan Cluj la concurs si sustinere!
Oricum felicitari pentru rezultatele obtinute si multa bafta in continuare.
Poate se organizeaza ceva de genul asta si la Timisoara! ;)
Last edited by Cobra7; 6 July 2009, 19:28.
Reason: Completare
Astazi ora 17 Intalnire LoganClub.. acolo la cabanutza in caz ca ploua avem unde sta.. o sa aduc si siglele LoganClub Cluj au iesit bestiale;). Va astept...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment