Vineri,24.07.09,intalnire fulger la sala sporturilor,la ora 19.Prezenta obligatorie.
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pentru cei care vin la intalnire obligatorie) pentru restul.... si pentru ei obligatorie sa le facem in ciuda
)
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
Enter the Matrix
Comment
-
Baieti imi cer scuze ca nu am mai ajuns la ultimele intalniri dar am un motiv... de piatra! ;)
Va doresc de pe-acum drum bun si distractie placuta la Nationala pentru ca eu nu pot veni din "cauza"... nuntii mele!
Ne vedem la intalnirea din 9 August!:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Nu uitati sa veniti deseara ora 7 la cabanutza.LAUREAT 1.5 DCI
Enter the Matrix
Comment
-
La ora 6 ! nu la 6 jumate ! o sa pun lista completa cu cei care va intalniti acolo precum si numerele de telefon.. in caz de probleme sa ii sunati.
1. Mishu_wrc
2. Calin65
3. Ruud
4. aarmand
5. bogdan88
Si cu Cata la alba..
6. kt_222282Last edited by KeanuRev; 25 July 2009, 00:09.LAUREAT 1.5 DCI
Enter the Matrix
Comment
-
Duminica intalnire LoganClub la cabanuta ora 18. Prezenta obligatorie pentru toti membrii deoarece avem de stabilit organizarea intalnirii regionale. Va astept.LAUREAT 1.5 DCI
Enter the Matrix
Comment
-
Vroiam sa vorbim despre intalnirea regionala din 27 septembrie.. mai multe detalii.. nu stiu ce sa zic.. de baut oricum nu putem sa bem) Suntem cu masinile
deci.. ramane mancatul.
LAUREAT 1.5 DCI
Enter the Matrix
Comment
-
Duminica intalnire !!! sa nu uitat prezenta obligatorie ca de voie bunaLAUREAT 1.5 DCI
Enter the Matrix
Comment
Comment