Vineri,24.07.09,intalnire fulger la sala sporturilor,la ora 19.Prezenta obligatorie.
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pentru cei care vin la intalnire obligatorie) pentru restul.... si pentru ei obligatorie sa le facem in ciuda)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Baieti imi cer scuze ca nu am mai ajuns la ultimele intalniri dar am un motiv... de piatra! ;)
Va doresc de pe-acum drum bun si distractie placuta la Nationala pentru ca eu nu pot veni din "cauza"... nuntii mele!
Ne vedem la intalnirea din 9 August!:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Nu uitati sa veniti deseara ora 7 la cabanutza.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
La ora 6 ! nu la 6 jumate ! o sa pun lista completa cu cei care va intalniti acolo precum si numerele de telefon.. in caz de probleme sa ii sunati.
1. Mishu_wrc
2. Calin65
3. Ruud
4. aarmand
5. bogdan88
Si cu Cata la alba..
6. kt_222282Last edited by KeanuRev; 25 July 2009, 00:09.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Duminica intalnire LoganClub la cabanuta ora 18. Prezenta obligatorie pentru toti membrii deoarece avem de stabilit organizarea intalnirii regionale. Va astept.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Vroiam sa vorbim despre intalnirea regionala din 27 septembrie.. mai multe detalii.. nu stiu ce sa zic.. de baut oricum nu putem sa bem ) Suntem cu masinile deci.. ramane mancatul.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Duminica intalnire !!! sa nu uitat prezenta obligatorie ca de voie bunaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment