Eu sunt pentru! La cat este plecarea adica termen limita? Si daca stiti, pe la cat sunt ai nostri?
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@1q mitru
OK dar ar fi bine sa-ti controlezi limbajul pe viitor! Nu-mi aduc aminte sa ne fi ciocnit olitele la gradinita!
Apropos de "luna aia" am o vorba pentru tine:Cainele moare de drum lung...Last edited by Cobra7; 10 October 2009, 10:48.:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
din cate vad eu incepe la ora 18:00 si intrarea e gratuita + ca azi e doar proba de sprint si maine de la ora 10:00 proba de indemanare.....::::: Ambition 1.5 DCi :::::......
Comment
-
vin si eu, si sunt de acord cu profi-marasti, dar tinand cont ca incepe la 18 n-ar trebui sa ne-ntalnim mai rpd? keanu, calin... stabiliti rapid ora de intalnire, ca imediat incepe...
toate cele bune...Dacia Logan Prestige, 1.6 16V, gri comet...
Comment
-
nu stiu ce sa zic pe unele situri scrie ca se plateste pe altele scrie ca nu se plateste...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Da se plateste a zis si la impuls ca se plateste 20 de lei intrarea..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Prima competitie de genul asta la care asist. Multumesc lui Catalin, Armand, Bogdan, Mishu, Bibi, Groza si Tudorel ca m-ati suportat si mi-ati raspuns la toate intrebarile cu care v-am ametit. Competitia a fost frumoasa, masinile super si din pacate organizarea slaba.
Per total mi-a placut si mai vreau!
Comment
-
Azi o sa tinem intalnirea la cabanutza nu la sala... ca este festival si ii ingramadeala ne intalnim la ora 17 la cabanutza !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Cel putin pana pe la 19 stamLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment