Poat6e ajung canva si eu pe la intalniri!!!!!!!!!
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A fost si intalnirea de azi.. 9 participanti fara liderul nostru neinfricat) o fost frumos oricum. Poze nemLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
incredibil cum poate rupe masina lu Victoras merge de n-are taine cel mai mult imi place cum suna se aude la strazi departare si merge pe masura. Aicea nu mai merge zicala aia "mult zgomot pentru nimic" din potriva "mult zgomot pentru ceva".A fost fffff frumos azi la intalnire am primit senzatii..)))
Comment
-
Scuze ca nu am putut sa ajung la intalnire Am participat la intalnirea de la Alba Iulia unde au participat Logan club Alba Logan club Deva Logan club Sibiu si nu in ultimul rand Logan club Cluj avand 2 membri A fost frumos iar discutile sau intins pana tarziu . Propun deschiderea unui thread de discuti generale logan club Cluj pentru o comunicare mai buna intre membri privind diferite actiuni ,intalniri nationale ,intalniri internationale si alte evenimentesigpic
Comment
-
Ice aici se discuta tot ce vrei nu are rost sa deschidem pentru fiecare chestie cate un topic...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Da la multi ani pentru ieri Bun pana una alta !! Duminica ora 17 intalnire LoganClub CLuj Poate sa tune sa fulgere sa ploua sa stiu eu ce... ne intalnim duminica pe platoul salii sporturilor in fata la parcul babes ! Va astept
Vreau sa discutam sa vedem cine doreste sa vina la sibiu... in data de 29 la Slalom paralel
Pana una alta ii trec pe cei care stiu sigur ca vin
1. cj58ard (Concureaza)
2. addyionut (Concureaza)
3. florinpif (subaru)?? (Concureaza)
4. KeanuRev
5. Mishu_wrc
6. unzomby
7. kta_stoia
8. liculicuLast edited by KeanuRev; 27 November 2009, 17:22.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
pfoai incearca sa vorbesti cu kta_stoia... el are instalat si probabil ca stie.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment