ca să mai intru şi eu pe-aici, să vedem de-o întâlnire. Propuneţi o zi/o oră ?
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by moshutzzu View Postmah cand sanunta peste 15 grade mah avetzi si pe mine la meetinguri... )LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
cei care mai urcati filme pe youtube, folositi la tags urmatoarele cuvinte:
" numele orasului tau logan drift exhaust toba sport tuning crash viteza dacia sunet drifting raliu rally chiptuning intilnire " si orice alte cuvinte iti mai trec prin cap pentru a atrage vizitatori ;)
am dat un search "intilnire logan" si am constatat cu stupoare sint filme doar de la timisoaraDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
CIne Poate DUminica Ora 12 sa vina la ce-a de-a 3 intalnire LoganCLub CLuj ? In parcare la Billa ?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Si avand in vedere ca mishu vrea la sala sporturilor adunarea va fi pe platou salii sporturilor in fata la parcul babes duminca ora 12
Originally posted by calint View Postpoate am sa vin si eu ,cum am promis dar am vandut loganu si vin cu golfu
Originally posted by electronistul View Postde obicei sunt în Bistriţa in week-enduri; dacă ar fi în zilele de luni, marţi, miercuri, (seara) probabil că aş putea ajunge şi euLast edited by SUPERCAR; 17 January 2008, 13:31.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by KeanuRev View PostCIne Poate DUminica Ora 12 sa vina la ce-a de-a 3 intalnire LoganCLub CLuj ? In parcare la Billa ?
duminica la ora 12 in locatia x, nu apari, te cautam noi si vai de vopseaua ta!
amu voi sinteti la inceput, trebuie sa tragi putin de ei, sa-i obligi, cu forta ...
in timisoara nici nu ne mai sinchisim sa citim forumul, se stie deja ca simbata la ora 16:00 la stadion e adunarea
se anunta 5 pe forum si la intilnire ajungem 12Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Sunteti invitati sa participati la intalnirea nationala nr.2 care va avea loc pe data de 8 martie 2008 la Paltinis. Daca nu doriti sa ramaneti peste noapte va asteptam macar la intalnire.
Daca doriti sa participati inscrieti-va pe lista impreuna cu optiunea dvs.
Va asteptam!
Comment
-
Originally posted by iuli81 View PostOFFTOPIC dar nu ma pot abtine... daca toate topicurile de intalniri se cheama "Intalnire loganclub X", de ce voi ati pus meeting cluj?LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Si a avut loc. Si ce-a de-a 3 a intalnire Logan Club din pacate au fost doar 3 membri :| din care 2 cu masini. Sa speram ca vom fi mai multi data viitoareLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment