O sa amanam gratarul pentru alta data... duminica asta ne intalnim la sala sporturilor.. de preferabil cat mai multa lume.. sa vedem cine vine peste 2 saptamani la salina la turda. Va astept duminica ora 5 la sala sporturilor.
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Originally posted by KeanuRev View PostO sa amanam gratarul pentru alta data... duminica asta ne intalnim la sala sporturilor.. de preferabil cat mai multa lume.. sa vedem cine vine peste 2 saptamani la salina la turda. Va astept duminica ora 5 la sala sporturilor.
In Turda?
Aveti grija trebuie sa-mi platiti taxa ca sa puteti primi viza.
Va astept.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Comment
-
Pai nici sa nu veniti ! stati acasa) la caldura !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Duminica la ora 11:00 la OMV va asteptam sa ne intalnim pentru a vizita frumoasa salina de la Turda si sa ne intalnim cu mai activi membrii de la Alba si altii. Sper sa veniti in numar cat mai mare.
Banuiesc ca noi nu prea comunicam pe forum ca ne e frica sa nu scriem cu: ni, no, ie, amu... etc.
Haideti sa aratam ce numerosi suntem!
Care indrazneste sa nu vina am sa-i dau pe soacra-mea in grija.
Va rog numere de telefon si adresa unde sa o aduc.
Cum stati cu "norul"? Am fost azi sa vad Duster-ul si am incercat o vreo cateva chei, insa nu am reusit sa-l iau acasa.
Pareri:
- la fel de spatios ca si Logan-ul,
- volanul imi place mai mult decat la ph2,
- castigul cred ca este garda la sol si tractiunea 4x4
In rest este la fel
Comment
-
imi pare rau ca nu ne am intalnit eu deja iesisem am vazut golanele in parcare si pe colegu cu nevasta insarcinata;;)
Comment
-
ceva poze ...
... cat poate un telefon sa facaMartinel rules!
Comment
-
Dap intradevar frumoasa intalnirea de la salina. Azi intalnire ora 17 va astept la sala. !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Azi intalnire logan club cluj pe platoul salii sporturilor in fata la parcul babes, va astept pe cei care vin la felix, si pe ceilalti. Ora 17LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Dedic melodia asta unor persoane foarte speciale in aceste zile si sper sa fiti si voi alaturi de mine cu aceasta dedicatie!
Persoanele foarte dragi mie in aceasta perioada sunt: Presedintele, Guvernul si Parlamentul!
http://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
Cred ca e timpul sa luam atitudine! Pumnu' sus!
Ce ziceti de un mars de protest?:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
Comment