Azi intalnire de gradul 2 pentru a discuta detalii privind excursia la unguri si intalnirea regionala de luna viitoare.
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
care din colegi de la cj v ati intalnit cu baiatul din tarnaveni....cu mare stima...
pe la brasov...
Comment
-
Eu))) am fost alaLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
zicea baiatu ma era un logan taxi
il intreb ce culoare
zice el alb cu albastru:P
Comment
-
Aveti grija MARE cu CLAXONUL!!!
http://www.tare.ro/tlapse/8451-ahahah-ce-reflex:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Nu uitati duminca intalnire LoganClub CLuj pe platoul salii sporturilor langa camioane ! si pe langa terasa !. Intalnirea obligatorie pentru a discuta de tricourile noastre.. si pentru detalii privind programul regionalei din septembrie. Va astept !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Am cautat ceva gen discutii generale sau alt thread si nu am gasit. Postez aici pentru a va intreba clujenilor daca e cineva care are pile (cat de cat serioase )pe la FSEGA si am nevoie cat mai repede. Astept pm daca e cineva. Va multumesc!
Comment
-
Last edited by ste; 29 August 2010, 19:59.Give a man a knife and he will survive give a man an axe and he will be a king
Comment
-
nu avem pile la fsega ) poate ceva cuie sau stiu eu..LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment