Oltcit drift )
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@KeanuRev: Multumesc pentru ajutor.
@LC Cluj (cei pe care i-am intalnit, dar probabil si restul): baieti de nota 10. Sper ca data viitoare sa nu mai am vreun eveniment si sa putem sa stam cu voi la intalnire asa cum se cuvine. Multumesc inca o data.
Sa nu uit:
Drumul Cluj - Oradea = superb
Drumul Oradea - Arad = criminal.
Deci, daca vreti la Arad, haideti prin Ungaria sau Deva, ca altfel o sa schimbati masina cu totul, nu numai capeti de bara...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Multumim de aprecieri.. in autobuzul pentru brasov mai este 1 camera libera cine ii interesat asteptam un raspuns zilele astea !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Azi prezenta la intalnire Poate facem si ceva poze daca suntem multi sa punem pe forum.. Aduc si suporti de intalnire si stickere pentru care vor... ora 17 !LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Da frumoasa intalnire au fost vreo 10-12 masini am avut parte si de prezenta lui groza Sa ne vedem cu bine si la urmatoarele intalniriLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Apoi nu ca si tu mai vii din an in pasti) da groza cred ca numa chiar odata pe an vine)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
Comment