vrem legitimatii keanule
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 1q Mitru View PostPoze de la intalnirea de azi...?
Glumeam!
A fost super! De mult nu am mai ras asa bine. De abia acum mi-am dat seama cat mi-ati lipsit.
Cum vad cate posturi au ai nostri? Sunt tare curios!
Poze mi-ar place sa vad cu: Dusterul lui Armand, loganistul ala mic a lui Cezar, "voucherul" lui Tavi, si ceva propuneri pentru stegulete.
Bineinteles daca nu sunteti prea rusinosi sa postati.(inafara de Cezar care stiu ca nu are trac)
Cata! cum ii spunea la robotelul ala?
Ati incercat careva sa va platiti taxa de drum online?
Sa aveti o saptamana usoara !
Comment
-
Ai de blana mea ce ii aici incercam sa facem si legitimatii si stegulete... desi stegulete nu stiu ce sa zic de legitimatii iara nu stiu ce sa zic.. Scrieri aici Numele(cum vreti sa apara pe legitimatie), Userul pe forum, Nr de inmatriculare ! Cei care doresc legitimatii...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
scrieti aici toate datele care vreti legitimatii si cand se aduna cel putin 5 bucati facem.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ma tata da avem legitimatii majoritatea sunteti doar cativa care nu aveti 2-3.. Useru si nr de inmatriculare.. deci cine vrea legitimatii va rog sa imi lase datele mai sus mentionate ca sa le pot face...LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Hoo! Lumeee a inviat forumul!
Explicati si la astia mai batrani si grei de cap.
Ce legitimatii?
Steguletele daca mai lasa o leaca din pret sunt pe lista.
Cata multam!
Care ati incercat daca se aude walkie-t si de la ce distanta in masini?Last edited by 1q Mitru; 26 February 2011, 05:23.
Comment
Comment