speram ca vor fi mai multi din cei care promit data viitoare
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Scuze da am uitat uite acum ca citesc mi-am dat seama ca azi trebuia sa vin))) si eram chiar acolo aproape in Plopilor))) De fapt am uitat ca azi i duminica))))))... KeanuRev sa iti dau nr meu de tel dat viitoare sa im idai un apel sa imi amintesc
Comment
-
Originally posted by horiavd View PostSalutare!
@KeanuRev...unde gasesc in Cluj un magazin specializat in audio auto (golanelu meu a venit doar preechipat radio si as vrea sa iau cate ceva)?
multumiri
Haidetzi Oameni ati auzit ce a zis @CosTin87SIE Facem o lista separat aici cu cei din cluj care vor Stikere respectiv Suporti Numere ! Duminica Ora 12 Intalnire LoganClub Sala Sporturilor In fata la Parcul babes Mai multe detalii aici
Lista fiind urmatoarea :
1. KeanuRev - 1 Set Stickere/2 buc Suporti Numere
2. sebi4fc - 2 buc Suporti Numere
3. mitty - 1 Set Stickere/ 2 buc Suporti NumereLast edited by KeanuRev; 29 January 2008, 22:00.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
A fost super azi ce-a de-a 4 Intalnire LoganCLub CLuj au participat destul de multi oricum parerea mea ca a fost cea mai tare dintre toate si vremea a tinut cu noi. Sa promis un filmulet cu intalnirea si sper sa reusesc mai spre seara sa pun mai multe poze.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Originally posted by sebi4fc View PostStiu ca are 86 si eu am 84cp si el i mai gras ca mine cu vreo 5 kg)))))))))
PS: Salutare la toti forumisti...pun si eu doua poze: una cu masina mea si una de la intalnire
Comment
Comment