If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
CU scuzele de rigoare vreau sa stiu cand va intalniti voi si unde in cluj .....si daca sunteti interesati de LED-uri de interior si exterior (plafoniere,pozitii ,lampa numar,etc.)......eu as veni ,v-as prezenta si monta celor care doresc......cu multumiri ....
Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
NU stiu daca o sa fie intalnire, pentru ca se face intalnire la Felix. Eu din pacate sunt cu falca umflata si pe antibiotice si nu am putut sa merg. Mi-am operat un dinte si doare al dreaku. Nici nu ma lasa sa dorm.
OF! Si cand ma gandesc la astia ai mei, ce mai sufera pe la Felix!
Cand e festival, de obicei intalnirea se tine mai in amonte unde era baruletul ala.
eu am fost prin zona la 17,30 dar nu erau nici macar 2 logan-e unul langa altul.....deci am inteles ca nu a venit nimeni......si aveam tolba plina de LED-uri..)....lasa ca va prind data viitoare...numai bine si respect.
Led-uri auto de orice tip,senzori de parcare,instalatii xenon.0740 146 883
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment