Originally posted by cosminov
View Post
Intalniri Loganclub Cluj
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Cred ca astia de la Logan Club Cluj si-au luat toti X6 sau Mybach. ca nu prea va vede omu la scris.
Am fost si mi-am spalat masina la Balena Albastra vis-a-vis de Real. Bah de ce nu mi-ati spus nici unul de spalatoria asta super? Care ati mai spalat pe acolo si stiti cum se manevreaza si care-s etapele, ia pune-ti mana si scrieti o leaca sa nu ma duc sa bag fisa si sa nu stiu care-i mersul.
Io deocamdata i-am lasat pe ei sa o spele, dar vreau sa merg si sa o spal singur.
Pa, va tzuca 1q!
Comment
-
Originally posted by 1q Mitru View PostCred ca astia de la Logan Club Cluj si-au luat toti X6 sau Mybach. ca nu prea va vede omu la scris.
Am fost si mi-am spalat masina la Balena Albastra vis-a-vis de Real. Bah de ce nu mi-ati spus nici unul de spalatoria asta super? Care ati mai spalat pe acolo si stiti cum se manevreaza si care-s etapele, ia pune-ti mana si scrieti o leaca sa nu ma duc sa bag fisa si sa nu stiu care-i mersul.
Io deocamdata i-am lasat pe ei sa o spele, dar vreau sa merg si sa o spal singur.
Pa, va tzuca 1q!
x6 spuisigpic
Comment
-
Originally posted by 1q Mitru View PostAm fost si mi-am spalat masina la Balena Albastra vis-a-vis de Real. Bah de ce nu mi-ati spus nici unul de spalatoria asta super? Care ati mai spalat pe acolo si stiti cum se manevreaza si care-s etapele, ia pune-ti mana si scrieti o leaca sa nu ma duc sa bag fisa si sa nu stiu care-i mersul.
Pa, va tzuca 1q!
Ieri am fost prin zona Salii Sporturilor si am facut 2 poze (poate isi recunoaste cineva masina)
O zi buna sa aveti
Comment
Comment